Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actual peatge de l'AP-7 a la Jonquera amb dos camions i una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Detingut un home que assaltava conductors a l'AP-7 intimidant-los amb un ganivet

Formava part d'una banda i els altres dos components del grup van poder fugir

Els Mossos d'Esquadra tenen al punt de mira una banda que es dedicava a assaltar conductors a l'AP7, al seu pas per l'Empordà, amenaçant-los amb un ganivet. Aquest diumenge, després d'un avís d'una víctima a qui van intentar assaltar, la policia catalana va poder detenir un dels membres de la banda i mantenen la investigació oberta per localitzar els altres dos integrants del grup.

Intent d'assalt fallit

La detenció d'un dels membres de la banda es va produir aquest diumenge. Tot plegat es va precipitar quan, faltant pocs minuts per a dos quarts de quatre de la tarda, els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada d'una persona que els advertia que una banda de lladres l'havia intentat assaltar.

Segons la descripció que va fer la víctima, els fets van tenir lloc a l'AP7 i la banda estava formada per tres individus, que havien li havien provat de barrar el pas amb un vehicle i li havien esgrimit un ganivet per intimidar-lo. El conductor en qüestió va explicar que no havia aturat el cotxe i això li va permetre fugir de l'intent d'assalt.

Mobilització policial a l'AP7 i fuga dels tres sospitosos

Després de rebre l'avís, els Mossos d'Esquadra van activar un operatiu, mobilitzant diverses dotacions a l'AP7. Finalment van poder interceptar el vehicle dels sospitosos, amb els tres integrants a dins, però els lladres van optar per fugir a gran velocitat per l'esmentada carretera. 

Tot i l'intent d'escapar-se de la pressió policial, els lladres es van trobar amb una retenció que els va esguerrar els plans. En veure's descoberts, a l'alçada de Darnius, a l'Alt Empordà, els sospitosos van optar per abandonar el vehicle a la mateixa autopista i fugir corrents camps a través.

Detenen un dels membres i s'escapen els altres dos integrants de la banda

Els agents dels Mossos d'Esquadra van poder interceptar un dels lladres, però els altres dos sospitosos de la banda van aconseguir escapar. Per aquest motiu, el cos policial català manté encara la investigació oberta per mirar de localitzar els altres dos integrants del grup. Pel que fa a l'home detingut, se l'acusa de temptativa de robatori amb violència i intimidació.

Recuperen el ganivet amb el qual intimidaven els conductors

Més enllà de la detenció d'un dels membres i la investigació en marxa per trobar els altres dos sospitosos, els Mossos d'Esquadra també van poder recuperar el ganivet amb el qual el grup intimidava les víctimes per poder-les robar.