Imatge dels Mossos d'Esquadra en un dispositiu a Catalunya

Terribles novetats del cas de la dona trobada morta en un contenidor a Catalunya

L'home va dir als Mossos que havia llençat un gos a un contenidor, però els agents van constatar que es tractava de restes humanes

L'atroç descobriment dels Mossos d'Esquadradel cos d'una dona esquarterada en uns contenidors, el divendres 4 de març, a la Granada (Alt Penedès) ja compta amb una persona detinguda i investigada per la policia.

Ja fa una setmana que els Mossos i la policia científica van motivar un ampli desplegament  al municipi. A més, es va obrir una investigació arran de la troballa als contenidors situats a la cruïlla entre els carrers Pau Casals i l'Estació a la localitat. 

Primeres detencions

El jutjat de guàrdia de Vilafranca del Penedès va decretar, aquest dimarts, presó provisional sense fiança per a l'home detingut en relació al cadàver esquarterat de la dona que divendres va aparèixer a la Granada. 

L'arrestat està investigat per homicidi, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia, declarant la causa com a secreta. 

Imatge d'una persona detinguda
El detingut és germà de la víctima. | CatalunyaDiari

L'arrestat és germà de la víctima 

L'home detingut en relació amb el crim de la dona trobada a un contenidor de la Granada, és germà de la víctima. La víctima vivia a Sant Sadurní d'Anoia, a 9 km de la localitat on es va descobrir el cos sense vida. 

Segons publiquen 'El 3 de vuit' i 'La Vanguardia', l'home va anar la setmana passada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Vilafranca del Penedès per denunciar que havia perdut una documentació.

Va mostrar, però, un relat confús i va acabar fent referències a l'absència de la seva germana, que deia que feia dies que no veia. 

Al cap d'uns dies, l'home va tornar a comissaria per denunciar la seva desaparició. Va explicar a la policia que havia estat a casa de la seva germana per donar menjar al seu gos, el qual havia trobat mort i havia llençat a un contenidor de la Granada.

Els agents van desplaçar-se divendres fins al contenidor i van constatar que les restes de dins eren humanes, no d'un gos. 

Davant les contradiccions, el presumpte assassí va quedar detingut i dilluns el jutge de guàrdia en va decretar l'ingrés a presó provisional sense fiança per una causa oberta per homicidi. 

Fonts policials han confirmat a l'ACN que l'home ha estat recentment excarcerat per dur-lo al domicili de la víctima a fer una reconstrucció dels fets.