Jacuzzi

Detingut un home per la seva implicació en la mort d’una barcelonina a Menorca

Els fets van succeir el juny de 2018, quan la víctima va ser localitzada morta dins d’un jacuzzi d’un polígon industrial de Ciutadella

El 18 de juny de 2018, un home va acudir a la Policia Nacional per explicar que havia trobat a la seva parella morta dins d’un jacuzzi d’una nau industrial de Ciutadella, a Menorca. En un primer moment, les autoritats van decidir tractar el succés com si fos un accident, però ara agents del cos han fet patent que l’home —d’origen Veneçolà— ha estat detingut, ja que la investigació ha fet sortir a la llum que la seva versió era completament mentida.

Veneçuela havia demanat la seva extradició

Així les coses, i tal com recull ‘El Caso’, l’arrestat va assegurar als serveis d’emergència que la dona s’havia quedat dormida al jacuzzi, i que aquesta havia estat la veritable causa de la seva mort. Amb tot, quan la Policia Nacional va començar una recerca exhaustiva, va descobrir que l’home comptava amb antecedents per maltractament, i que en realitat la víctima podria haver estat assassinada.

Aquests antecedents es remuntaven a quan la parella residia a Barcelona i posteriorment a Menorca, però és que, a més, Veneçuela ja havia demanat la seva extradició per un delicte d’homicidi relacionat amb una parella anterior del presumpte agressor.

Però no només això. I és que la víctima trobada a Menorca havia hagut de passar per quiròfan en alguna ocasió arran de diverses lesions causades per la seva parella.

L’home està en una presó de Menorca

Amb tot, la petició d’extradició va quedar denegada perquè el detingut comptava amb la nacionalitat espanyola, motiu pel qual va ingressar en una presó de la península mentre arribava el moment que es produís el judici pels fets de Veneçuela.

Ara, l’home ja ha estat traslladat a un centre penitenciari de l’illa de Menorca, i està previst que al llarg del dia d’avui passi a disposició judicial.  

També et pot interessar...