Imatge recurs d'una dona víctima de maltractaments

Tamara, la jove que va matar al seu nòvio clavant-li un ganivet mentre ell la pegava

Després de passar un any a presó, el jutge ha absolt a la jove determinant que el crim va ser en defensa pròpia

La Tamara és una jove de Castella-La Manxa que ha estat absolta d'assassinat després de passar un any a la presó, ja que el jutge ha considerat que el seu cas va ser en defensa pròpia. Concretament, la noia va matar a la seva parella, qui assegura que la maltractava. Ara, ja lliure, la Tamara ha volgut donar a conèixer el seu cas i explicar que va passar exactament. Segons el seu relat,  feia cinc anys que convivia amb el seu xicot, qui assegura que la maltractava habitualment.

  

La jove ha explicat que en alguna ocasió havia arribat a intentar asfixiar-la amb el cable del telèfon. Després d'una llarga relació, finalment van trencar i la Tamara va aconseguir una ordre d'allunyament. Poc temps desprès, es va trobar al seu exnòvio en una festa i ella li va demanar que l'acompanyés a casa i recollís les seves coses, ja que havien deixat de viure junts. 

  

La Tamara ha explicat que un cop van arribar a casa va començar a colpejar-la fortament i inclús la seva exparella va agafar un ganivet, amenaçant-la i clavant-lo al matalàs com avís. La jove va aconseguir sortir corrents, però poc després la seva exparella la va enxampar, encara amb el ganivet en les mans i en el moment en què va intentar tornar a agredir-la,  ella va agafar l'arma i se la va clavar, acabant amb la seva vida.

  

«Li vaig clavar el ganivet en defensa»

El programa d'Antena 3 'Espejo Público' ha tret a la llum unes gravacions telefòniques on la mateixa Tamara li explica a una amiga seva el que va passar: «Ell m'estava pegant i jo li vaig clavar el ganivet com a defensa». Durant la conversa assegura a la seva amiga que «va ser sense voler. No sé per què vaig reaccionar així, hauria d'haver dit 'marxa o no em peguis'». 

  

Després de conèixer la resolució de la seva sentència,  la Tamara ha quedat en llibertat, ja que el jutge ha considerat que es va defensar del seu agressor. Ara, la jove vol explicar la seva història per explicar com es va convertir en víctima de maltractaments i demostrar que va actuar en defensa pròpia. 

També et pot interessar...