Foto d'un detingut emmanillat.

Detingut un jove de 26 anys pel presumpte assassinat d'un home a l'Alt Empordà

El jove de 26 anys ha estat acusat per la seva presumpta implicació en la mort de l'home

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Masarac, a la comarca de l'Alt Empordà, a un jove de 26 anys per la seva presumpta relació amb la mort d'un altre home. La detenció ha tingut lloc aquest dimecres, 31 d'agost. 

Un testimoni de Figueres va avisar la policia cap a les 9 del vespre d'aquest dimarts en sentir el soroll d'una forta baralla. Els agents de policia de la comissaria de Figueres es van desplaçar fins al lloc dels fets i van confirmar que s'havia produït una baralla, perquè van trobar un home ferit. 

Policia nacional
La víctima presentava ferides d'arma blanca | Cedida

La víctima presentava diverses ferides d'arma blanca i, malgrat l'assistència mèdica que va rebre per part del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), l'home finalment va morir. 

Els Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la investigació i han arrestat el presumpte autor dels fets.

Detingut un conductor a l'AP-7 per triplicar la taxa d'alcoholèmia

Aquest mateix dimecres 31 d'agost els Mossos d'Esquadra també van detenir a l'AP-7, a l'altura de Sant Celoni, al conductor d'un camió que va patir un accident i triplicava la taxa d'alcoholèmia. 

L'home conduïa amb una alcoholèmia positiva de 0,91 mg/l d'aire aspirat, el triple del permès. Segons ha detallat la policia, el camioner s'ha accidentat sol i no s'ha vit implicat cap altre vehicle ni hi ha hagut ferits.

El camió ha impactat contra la barrera de seguretat de l'autopista quan l'home ha perdut el control del vehicle. El camió ha quedat creuat a la via, tallant dos dels tres carrils existents. L'accident ha acabat provocant llargues cues durant tot el matí. Entre Sant Celoni i Fogars de la Selva s'han acumulat fins a sis quilòmetres de retencions.

Els dos joves detinguts per l'atropellament mortal de Terrassa en llibertat

Tres vehicles es van veure implicats en un accident el passat diumenge, quan un primer es va saltar un senyal de cediu el pas i va xocar contra un segon. L’impacte el va projectar cap a un tercer que estava aparcat i on, al darrere, hi havia assegudes dues persones joves. 

▶️ El vídeo de la setmana

A causa de la topada, van quedar sota del vehicle i una d’elles finalment va morir. A més, diverses persones van resultar ferides i dos joves van ser detinguts per aquest motiu. Ara, tots dos han quedat en llibertat però amb mesures cauterals. 

El jutge ha acordat - d'acord amb les peticions del ministeri públic – la seva compareixença periòdica davant l'autoritat judicial, la retirada dels passaports, la prohibició de sortir del territori, la prohibició de conduir vehicles de motor, així com la confiscació dels vehicles implicats en els fets.