Un carro de la compra a l'interior d'un supermercat

Torna al supermercat per robar alcohol per segon cop i acaba en mans de la policia a Manresa

El jove de 24 anys és veí de la ciutat i té múltiples antecedents

Un jove de 24 anys, veí de Manresa, al Bages, va ser detingut ahir dimarts 28 de gener, com a presumpte autor d'un robatori amb violència en un supermercat  de la ciutat. La Policia Local ha assenyalat que el jove té nombrosos antecedents,  segons recull 'Regió7'.

Una trucada del supermercat on es va cometre el robatori va alertar dels fets als agents que es van personar fins al lloc dels fets al voltant de quarts de nou del vespre. La persona que va avisar del robatori va explicar que un individu havia agafat diverses ampolles d'alcohol i volia marxar sense pagar.

Un dels treballadors de l'establiment, situat al barri del Poble Nou, es va interposar en el camí del jove per evitar que aquest fugís. Com a resposta, el presumpte lladre li va llençar diversos articles pel cap i el va empènyer tot llençant-lo a terra  per poder marxar.

El jove va tornar a agafar més begudes alcohòliques

Un cop recollida tota la informació disponible, una patrulla uniformada va començar la cerca del jove per la ciutat mentre que una altra no uniformada es va quedar al supermercat per si l'individu en qüestió tornava. Poc després, el jove va tornar  i es va dirigir a la secció de les begudes alcohòliques, en va agafar i les va amagar. Tot seguit va ser detingut.

També et pot interessar...