IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Denuncien un conductor per circular a 181 km/h en un tram limitat a 80 km/h

El detingut ha estat acusat d'un delicte penal en circular a 101 km/h per sobre del permès

Un conductor ha estat denunciat penalment per circular a 181km/h en un tram limitat a 80 a la ronda Litoral. Els fets van ocórrer el 27 de gener passat, més tard de la mitjanit, quan la Guàrdia Urbana va denunciar-lo segons fonts municipals.

L'acusat, que circulava superant en 101 quilòmetres la velocitat permesa, ha comès un delicte penal. En vies interurbanes, circular a una velocitat superior en 80km/h a la velocitat permesa es considera un delicte i no una infracció.

Barcelona instal·larà radars per combatre les infraccions en velocitat

Els accidents de trànsit que tenen lloc a Barcelona, sovint, són provocats per sobrepassar els límits de velocitat i, amb l'objectiu d'aconseguir zero víctimes, l'Ajuntament instal·larà 20 radars nous a la ciutat. Durant el 2019, fins a 22 persones van perdre la vida en accidents de trànsit a la xarxa urbana de la capital catalana.

Els radars es col·locaran als carrers Aragó, València, Balmes, Gran Via i Urgell que, a banda de les rondes, són on es produeixen més sinistres. S'avisarà els conductors dels punts on seran els radars perquè, segons la regidora de mobilitat, Rosa Alarcón, «ens interessa que es respecti el límit, no sancionar».

Més informació: Barcelona instal·larà 20 nous radars al centre de la ciutat

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari