Dos conductors ferits per dos accidents de trànsit en un dia a Terrassa

Ambdós conductors han patit ferides lleus

Aquest passat dilluns 27 de gener, a les 15:30 hores va tenir lloc un accident de trànsit a Terrassa, al carrer de Pablo Iglesias, a l’alçada del carrer d’Icària. El conductor va resultar patir ferides lleus. També, l'endemà, dimarts 28, a les 9 hores, una conductora va resultar ferida lleument a causa d’un accident de trànsit al carrer de Tarragona amb el carrer Historiador Cardús.

A cadascun dels conductors els va atendre una ambulància i els van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Cau un mur d'obra a Terrassa

Aquesta setmana ha estat ferida una persona després que part d’un mur d’obra li hagi caigut a sobre. L’accident va tenir lloc a la carretera de Martorell, a l’altura del carrer d’Arquímedes. Una persona va alertar el 112 de la caiguda d’un mur d’uns 30 metres de longitud sobre una persona i dos vehicles.

Ràpidament, se’l va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa després de veure que es trobava conscient però amb un fort cop al cap. Encara s’investiguen les causes de l’accident.

Un borratxo agredeix la policia i personal sanitari

Dilluns 27 de gener al vespre, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada informant sobre el fet que una persona probablement embriagada, havia caigut diverses vegades a terra i presentava ferides. Al lloc dels fets van acudir la Policia i una ambulància però la persona va manifestar que no volia ser atesa i va agredir al personal sanitari, i els agents de Policia. La persona va ser detinguda i traslladada a l’hospital per curar-la.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari