Enxampen un lladre mentre robava en un pis a Sitges

Els va avisar del robatori un ciutadà alertat per uns sorolls inusuals al pis superior del seu local

Aquest passat dilluns 27 de gener, la Policia Local de Sitges va detenir un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. La detenció es va produir durant el matí gràcies a la trucada d’alerta d’un ciutadà a la Policia, explicant que havia sentit uns sorolls inusuals al pis superior del seu local comercial.

Segons explica el comerciant, ell havia intentat accedir al pis superior del seu local perquè l’utilitzava com a magatzem, però no va aconseguir entrar perquè es va trobar amb el pany manipulat. Instants després, va veure com un home es despenjava pel balcó i fugia cap al carrer.

Actuació policial

La Policia Local es va presentar al lloc dels fets minuts després de la trucada i el comerciant els va donar una acurada descripció del presumpte delinqüent que va tenir oportunitat de veure. Poc després, la Policia va localitzar i detenir el presumpte lladre, el qual es trobava a l’interior d’un autobús i es disposava a sortir del municipi. 

La investigació immediatament posterior va poder confirmar que el detingut va accedir a l’habitatge escalant la reixa que donava al carrer. També va manipular per la part de dins, el pany de la porta en el mateix moment que va aparèixer el veí.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari