La línia 1 de metro entre Clot i Fondo estarà dos mesos tallada per la renovació de 9 quilòmetres de vies

Vídeo indignant: Intenten robar un grup amb Síndrome de Down al metro de Barcelona

Una patrulla ciutadana va aconseguir frustrar el robatori

El metro de Barcelona no deix de ser notícia  per haver-se convertit en un dels focus de robatoris i agressions en els últims mesos, de fet, ahir mateix es denunciava que aquest cap de setmana s'havien produït atacs homòfobs, on en un d'ells, la víctima va acabar a l'hospital.

Aquest problema torna a ser present després que dos lladres intentessin robar a un grup de passatgers amb la Síndrome de Down. Els fets van tenir lloc en un dels combois de la línia 1 del metro on viatjaven alguns passatgers amb aquesta síndrome, en concret, va succeir a la parada Universitat, segons informa 'Metropoli Abierta'.

Aprofiten qualsevol moment de distracció

Els carteristes van aprofitar un moment de distracció per intentar robar-los, però afortunadament diversos membres de la Patrulla Ciutadana que es trobaven per la zona en el moment oportú van frustrar el robatori i van obligar als lladres a sortir del tren. Però lluny d'abandonar el tren sense sobresalts, els carteristes van increpar, amenaçar i fins i tot agredir a uns dels defensors.

Tal com es pot veure en el següent vídeo, un dels lladres dona una patada i escup a un dels membres de les patrulles abans de sortir del vagó. La patrulla va denunciar els fets i van ser identificats. Tot i això, els van informar que aquests ja acumulen nombroses denúncies per robatoris, furts i agressions a Barcelona, i són coneguts per les patrulles com 'Els Barbes'

També et pot interessar...