YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Detingut a Martorell per extorsionar una dona que va conèixer a través de xarxes socials

L’home va fer xantatge a la víctima en diverses ocasions i es va fer passar per un membre d’una màfia xinesa per intimidar-la

Detingut a Martorell per extorsionar una dona que va conèixer a través de xarxes socials
Detingut a Martorell per extorsionar una dona que va conèixer a través de xarxes socials | Mossos d'Esquadra

El passat dimarts, 8 de gener, els Mossos d’Esquadravan detenir un home de nacionalitat xinesa de 24 anys, que residia a Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, acusat d’extorsionar, assetjar, agredir sexualment i revelar secrets d’una dona a la qual havia conegut mitjançant les xarxes socials. Ho explica el mateix cos mitjançant una nota de premsa

La dona es va negar a mantenir sexe amb el detingut

La víctima havia interposat una denúncia el dia 5 de gener, després de patir diverses extorsions per part d’un home que havia conegut en una xarxa social. Segons la seva versió, es coneixien des de mitjans del mes de desembre i, malgrat que havien quedat una vegada, ella no havia volgut mantenir relacions sexuals amb l’home en qüestió.

Però a partir d’aquella primera trobada, el jove va començar a amenaçar-la i a extorsionar-la per tal que accedís a tenir sexe amb ell. Fent-se passar per un membre d’una màfia xinesa, va arribar a dir a la víctima que la mataria si no complia les seves peticions, i per augmentar la seva por se servia de les dades personals i familiars que posseïa gràcies a les converses que havien mantingut durant les setmanes anteriors.

La víctima va accedir a enviar-li fotos sense roba

Un dia, el detingut va intentar fer xantatge a la dona, i li va prometre que, si li enviava algunes imatges on la víctima aparegués nua, la deixaria en pau a ella i als seus familiars. Després de molta insistència, i quan la dona ja estava desesperada, finalment va accedir, creient que així s’acabaria el malson que estava vivint. Però res més lluny de la realitat.

I és que, en lloc de deixar d’intimidar-la, l’agressor va amenaçar de fer públiques les instantànies si la víctima no mantenia relacions sexuals amb ell. I no es va quedar aquí, ja que, tan sols uns dies després, el detingut li va demanar que li pagués 2.000 euros en efectiu. El desbordament de la víctima va fer que tornés a caure en les coaccions, i finalment li va abonar la xifra que l’arrestat li exigia.

Diners
L'arrestat va demanar fins a 5.000 euros a la víctima | Cedida

 

L’arrestat va demanar 3.000 euros més a la víctima

El punt d’inflexió, però, va arribar el passat 4 de gener, quan l’agressor va demanar 3.000 euros més a la víctima. Ella, farta de la situació, i veient que si no posava remei acabaria sent tot molt pitjor, va acudir a una comissaria a denunciar els fets.

Així les coses, la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la DIC va engegar una investigació per tal d’identificar i arrestar l’home, a banda d’oferir protecció i assessorament a la víctima. Finalment, el dia 8 van poder detenir-lo a Martorell, quan l’arrestat es disposava a recollir els diners del segon pagament que havia sol·licitat a la víctima.

El jutge va decretar una ordre d’allunyament

El detingut va passar aquest dijous a disposició judicial, i el magistrat encarregat de dur a terme les diligències corresponents va imposar-li una ordre d’allunyament que li prohibeix apropar-se a menys de 1.000 metres de la dona, així com del seu lloc de treball. També té prohibit sortir del territori nacional. 


Comentaris

envia el comentari