Una persona detinguda davant d'un vehicle de la Policia Local de Platja d'Aro

Truca al timbre i l'apunta amb una arma a plena llum del dia a Catalunya

Els fets van succeir aquest divendres a Platja d'Aro | L'arrestat argumentava que la víctima que estava dins de casa seva

Catalunya viu un nou incident amb armes de foc. Després de la recerca activa dels Mossos d'Esquadra per localitzar dos lladres que havien assaltat amb armes una oficina del Banc Santander a Seròs, ara és el torn d'una detenció a Platja d'Aro.

En aquest cas, la Policia Local del municipi del Baix Empordà han arrestat un home per amenaçar-ne un altre a punta de pistola, a plena llum del dia. Un incident que ha succeït aquest divendres, pels volts de les dues de la tarda.

Arrestat a plena llum del dia

Tot va començar quan l'arrestat va anar a una casa de Platja d'Aro i va tocar el timbre. La víctima, que estava a dins amb un amic a qui havia anat a veure, va obrir la porta. 

En aquest moment va ser quan el sospitós el va apuntar amb una pistola carregada de bales. L'home va tancar de seguida la porta per evitar que el ferissin i es va amagar en una estança de la casa.

Quan estava en un lloc segur, va trucar a la Policia Local de Platja d'Aro. Al cap d'una estona, alguns agents van arribar al lloc dels fets. 

En localitzar el sospitós, la patrulla el va identificar i aquest els va dir que només estava passejant. A més, va afegir que la casa era seva. Tot i això, els agents van veure una cosa que els va semblar molt estranya.

Els dos policies que estaven a lloc van comprovar que de la butxaca dels pantalons de l'home sobresortia la culata d'una pistola i van decidir aturar-lo per comprovar-ho.

En el registre posterior que li van fer, els agents van certificar que l'home duia una arma de foc. En concret, es tractava d'un revòlver Webley, del model Mark i del calibre 455, que a més estava carregada amb munició real. A més, l'arma de foc no constava com a propietat seva.

Per tot plegat, la Policia Local de Platja d'Aro va acabar arrestant l'home, de 64 anys i veí de Girona. L'individu haurà de respondre per un delicte de tinença il·lícita d'armes i un altre d'amenaces.

La pistola amb la que el detingut amenaçava les víctimes
L'arrestat argumentava que la víctima que estava dins de casa seva | ACN