Estació d'Igualada

Enxampen l'autor de l'apunyalament a un treballador de l'estació de trens d'Igualada

El ferit va ser traslladat a l'hospital sense que es temés per la seva vida

Hores de tensió i recerca després d'una agressió per arma blanca a Igualada. Aquest passat dijous, a plena llum del dia, un vigilant de seguretat privada de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) era ferit greument a causa de diversos apunyalaments en ser atacat per l'esquena. 

Més de 24 hores després,  els Mossos d'Esquadra han informat que l'individu que presumptament va apunyalar el guàrdia de l'estació de la capital de l'Anoia, ha estat detingut.

Segons ha informat la policia catalana, es tracta d'un individu de 20 anys i ha estat enxampat aquesta tarda de divendres. Els Mossos d'Esquadra, de moment, encara no ha facilitat més detalls de l'actuació policial.

Apunyalament a l'estació d'Igualada

El servei d'emergències rebia l'avís poc després de dos quarts de tres de la tarda d'aquest dijous per una persona ferida. La primera informació explicava que un treballador havia sigut atacat per l'esquena amb una arma blanca. 

Els agents dels Mossos d'Esquadra, en rebre aquesta alerta, es van desplaçar fins al lloc dels fets. En arribar a l'estació de la capital de l'Anoia, però, l'agressor ja havia fugit del lloc dels fets. 

El treballador de l'estació de FGC havia rebut dues ganivetades per l'esquena i havia quedat greument ferit després de l'atac. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van encarregar d'aquesta situació.

La persona que havia sigut apunyalada per un jove, en ser atesa en un primer moment pels professionals sanitaris al lloc dels fets, va ser traslladada fins al CAP Igualada Centre. Tot i la gravetat de l'atac i ser evacuat fins al centre sanitari, no es temia per la seva vida en cap moment.

Els Mossos, després d'aquest ataca a Igualada, van obrir una investigació per localitzar l'agressor i intentar esclarir els fets.

Després d'aquestes hores d'investigació per part de la policia catalana han pogut informar de les novetats del cas. En concret, de la detenció de l'agressor, un jove de 20 anys, que ha sigut enxampat durant aquesta tarda de divendres, tal com han informat els Mossos d'Esquadra. Així mateix, no han facilitat més detalls de l'actuació policial.