YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Detingut per abusos sexuals un professor de l'institut de la Bisbal d'Empordà

Els Mossos van obrir una investigació després que el mateix centre alertés Educació sobre possibles tocaments

Els Mossos d'Esquadra han detingut un professor de l'institut de la Bisbal d'Empordà per haver comès abusos sexuals dins el centre. En concret, segons ha avançat el 'Diari de Girona' aquest dimarts, 11 de febrer, se l'investiga per haver fet tocaments a tres estudiants de secundària.

Una investigació interna del centre que va acabar a Mossos amb la detenció del docent

Els Mossos van obrir una investigació després que, a finals de gener, des del mateix institut s'alertés el Departament d'Educació sobre possibles tocaments a alumnes de primer d'ESO. Segons recull el diari, la direcció va enviar també un comunicat a les famílies, on se'ls informava de la suposada «conducta inadequada» d'un docent i se'ls explicava que, després que una alumna els alertés sobre «accions denunciables» s'havia obert un protocol per «aclarir la veracitat i abast» dels fets.

Els responsables de l'institut van reunir-se amb diferents alumnes i després de recollir tot allò que els havien explicat en un informe, el van enviar al Departament d'Educació. A partir d'aquí, els Mossos van començar a investigar i, finalment, divendres passat, dia 7 de febrer, van detenir el professor per tres delictes d'abusos sexuals a menors.

El professor es troba actualment de baixa laboral

La detenció, posteriorment, es va deixar sense efecte en espera que el jutjat citi el docent a declarar. De moment, el professor està de baixa laboral. D'ençà que es va destapar el cas, va deixar de treballar i les classes que impartia a l'institut ara les fa una professora substituta. Segons recull el 'Diari de Girona', es preveu que aquesta setmana Educació decideixi si adopta alguna mesura contra el docent —entre les quals podria haver-hi apartar-lo de la docència.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari