Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Lladre inhàbil: Agafa un taxi a BCN després de robar i el deixa al lloc menys desitjat

L'individu ha acabat detingut pels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la policia catalana de Ciutat Vella

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys a Barcelona com a presumpte autor del robatori de la caixa registradora d'una perruqueria de l'Eixample de la capital catalana. Els fets, segons ha explicat la policia catalana, van tenir lloc aquest dilluns a primera hora del matí en un establiment del districte de Ciutat Vella.

El presumpte lladre va trencar els vidres de la perruqueria, situada al carrer Aragó, i va endur-se la caixa registradora. L'individu va pujar a un taxi per fugir del lloc dels fets, però es va negar a pagar la carrera al taxista, alhora que va intentar robar-li diners. Davant això, el conductor del taxi va aturar el vehicle davant la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella.

Allà, va alertar la policia catalana i davant això el presumpte lladre va intentar fugir a peu del lloc dels fets. Davant això, els agents dels Mossos van perseguir-lo i van aconseguir detenir-lo. Així mateix, van recuperar la caixa registradora que havia estat sostreta, retornant-la a la perruqueria que havia robat.

Dos detinguts per robar rellotges de luxe a Barcelona

D'altra banda, agents dels Mossos d'Esquadra han detingut en les darreres hores dues persones com a presumptes autores del robatori de rellotges de luxe a la ciutat de Barcelona. En tots dos casos, els agents de la policia catalana van aconseguir recuperar els aparells sostrets i els van retornar als seus propietaris.

En el primer cas, la policia catalana ha arrestat una dona que va robar de manera violenta un rellotge, valorat en 10.000 euros, a una anciana de 86 anys. Segons el relat dels Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc al districte de Sarrià - Sant Gervasi, quan la detinguda va demanar almoina a la víctima i va aprofitar el moment per estrebar-li el rellotge.

La segona detenció va tenir lloc a l'Eixample, quan agents de la policia catalana van arrestar un jove que acabava de robar un rellotge, valorat en més de 12.000 euros, a un home que esperava un taxi.