Imatge de Vera, la petita de 4 anys que va morir a l'accident del castell inflable de Mislata

L'últim adeu de Vera: L'emotiu vídeo del pare per acomiadar la seva filla

Vera, la nena de 4 anys que va morir a Mislata, es va acomiadar a través de les xarxes socials

La nit del passat dimarts 4 de gener, el municipi de Mislata, situat al País Valencià, va patir un greu accident al castell inflable de la fira de Nadal. A causa de la tragèdia, dues nenes van morir, entre elles, la petita Vera, amb tan sols 4 anys.

Imatge del castell inflable de la Fira de Mislata que ha sortit volant a causa d'una forta ratxa de vent
Dues nenes van morir a causa d'un accident en un castell inflable de la fira de Nadal de Mislata | Emergències

La petita ha hagut d'abandonar aquest món «de forma tràgica i injusta», però els seus éssers estimats s'han encarregat que el seu somriure romangui entre nosaltres sempre. Una de les persones més afectades després de la pèrdua de la seva petita, ha estat sens dubte el seu pare Iván, el responsable del vídeo viral pujat a les xarxes. Gràcies a ell, tothom podrà conèixer l'emotiu gest que ha fet Vera.

Una ferida interna que mai cicatritzarà

En el contingut audiovisual fet pel progenitor de la nena de 4 anys, es pot veure a Vera cantant i a dalt un missatge que ha aconseguit arribar als nostres cors. I és que el dolor que sent la família de la víctima és sens dubte un dels pitjors que pot experimentar l'ésser humà: la pèrdua d'un fill.

Imatge del castell inflable de la Fira de Mislata completament destrossat
Després d'estar una setmana ingressada, Vera va morir a causa del tràgic accident de la Fira de Mislata | EUROPA PRESS

La jove de Mislata, després de romandre pràcticament una setmana ingressada a l'hospital després de sortir disparada del castell inflable a causa d'una forta ràfega de vent, finalment va morir.

De la mateixa manera, els metges van assegurar que la nena feia diversos dies que estava en situació de mort cerebral després de l'accident a la fira el 4 de gener, on també va morir la petita Cayetana.

Els metges no van poder fer res per evitar la tragèdia, i la vida de Vera va acabar diumenge passat. Els seus pares, terriblement afectats després de perdre la seva filla, han pres una decisió que fa que ens traguem el barret. I és que han cregut oportú donar els òrgans de la menor a cinc nens més.

Vera, mai t'oblidarem

Gràcies al noble gest dels seus éssers estimats, Vera ha aconseguit salvar la vida de cinc persones més de la seva edat, una autèntica heroïna. A més a més, el vídeo que ja és tendència a les xarxes socials, ha aconseguit tocar la fibra sensible dels internautes. Actualment, ja s'ha compartit 700 vegades i compta amb més de 4.000 'M'agrada'.

Veïns de Mislata fent un minut de silenci per les nenes que han mort arran de l'accident
Familiars, amics i habitants de Mislata han mostrat el seu dolor després de la mort de la petita Vera| Twitter

El pare, que s'ha encarregat de publicar aquest vídeo, ha decidit parlar-ne: «tinc 4 anys i m'acomiado del món de forma tràgica i injusta. Gràcies per la força que m'heu donat i l'afecte als meus pares i tets. I als cinc amiguets que ajudo a viure amb els meus òrgans, sigueu tan feliços com he estat jo. Us deixo el meu somriure perquè no desaparegui, VERA».

A través d'aquest emotiu 'tuit', els familiars de la petita han volgut que donés el seu darrer adeu. Així, ha agraït tot el suport que ha rebut dels seus éssers estimats i desitja que els cinc nens a qui dona els seus òrgans siguin feliços, com ho va ser ella.

Mislata està de dol

La família de Vera no ha estat l'única afectada per la pèrdua de la nena. I és que l'ajuntament de Mislata també ha mostrat el seu dolor després de la mort de la petita a la fira de Nadal.

A més a més, ha declarat dol oficial al municipi fins demà, dimecres 12 de gener, suspenent tots els actes municipals en aquest interval de temps. Així mateix, van convocar ahir un minut de silenci a la porta del consistori, per poder acomiadar la nena tal com es mereixia. Ara, finalment, hi ha un àngel més al cel que es diu Vera, i esperem que el seu somriure es mantingui per sempre intacte.