Detinguts a Barcelona amb una bossa amb més de 400 grams de cocaïna

Els dos arrestats, quan van veure presència policial, van sortir corrents

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dues persones a Sants Montjuïc per un presumpte delicte contra la salut pública. Els dos arrestats, quan van veure presència policial, van sortir corrents i un d'ells es va desfer d'una bossa amb més de 400 grams de cocaïna i 18.000 euros.

Altres plantacions descobertes aquest mes de gener

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 3 de gener quatre homes d'entre 25 i 45 anys per cultivar una plantació de marihuana en un mas de Llambilles (Gironès). Els arrestats són de nacionalitat marroquina, algeriana i gambiana i són veïns de Pineda de Mar (Maresme) i Alcarràs (Segrià). Els Mossos d'Esquadra han trobat 1.910 plantes repartides en set espais diferents del mas i també han comissat 125 transformadors elèctrics, 117 làmpades, 37 ventiladors i dos aparells d'aire condicionat que els detinguts utilitzarien per cultivar les plantes de marihuana.

La plantació s'ha valorat en 176.000 euros

Segons algunes estimacions, la plantació estaria valorada en uns 176.000 euros. Un dels detinguts té antecedents i els quatre homes passaran aquest dissabte 4 de gener a disposició judicial. La policia va començar a investigar els fets a principis de desembre, quan alguns agents de la comissaria de Girona van saber que hi podria haver una plantació en un mas de Llambilles. A partir d'aquí, van certificar que hi havia una nau amb plantes a l'interior i per això es va organitzar una entrada al domicili.

Els detinguts utilitzarien el material per garantir el cultiu d'aquestes plantes. Posteriorment, es van detenir els quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, ja que, durant el matí, els agents van rebre el suport de tècnics de Fecsa-Endesa que van constatar que la finca tenia una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

La investigació no es dona per tancada i no es descarten altres detencions relacionades amb el cas. Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran demà dia 4 de gener, a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari