Imatge d'un guàrdia civil.

Ho tenien tot: Els cacen en plena AP-7 cometent tota mena de delictes

Circulaven amb bitllets falsificats, anabolitzants i material de seguretat

Tarda moguda aquest dissabte, quan una operació policial va detectar un turisme que feia mala espina circulant per l'autopista del Mediterrani.

Manilles, llanternes, passamuntanyes, ulleres de visió nocturnes, entre d'altres era tot el material il·lícit que els agents van descobrir en el cotxe dels detinguts.

Un vehicle sospitós

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes a Garrigàs, a l'Alt Empordà, que circulaven per l'AP-7 amb gairebé 340.000 euros falsificats, anabolitzants, una pistola tàser i material de vigilància.

La detenció va tenir lloc aquest dissabte passat a la tarda quan, els agents, que estava fent un servei rutinari a l'àrea de servei de l'Empordà, van veure el cotxe en què anaven tres homes.

Els detinguts, de nacionalitat polonesa, venien d'Alacant i circulaven per l'AP-7 en sentit nord, direcció cap a França.

Bitllets falsos i una gran quantitat d'anabolitzants

A dins, van trobar-hi tot de feixos de bitllets falsificats, fins a 339.150 euros.

A més dels diners, els tres homes també portaven 47 ampolles de testosterona, 216 pastilles i quinze pastilles de Viagra.

Per això, la Guàrdia Civil els va detenir per un delicte de falsificació de moneda i un altre contra la salut pública.

Material il·lícit
Circulaven amb gairebé 340.000 euros falsificats. | ACN

Els arrestats disposaven de material policial

A més, a l'interior del cotxe, els agents van descobrir-hi material de vigilància divers, que «podria ser utilitzat per cometre alguna mena d'il·lícit penal».

Els detinguts portaven manilles policials, balises de seguiment, llanternes amb con policial, passamuntanyes, ulleres de visió nocturna i una pistola elèctrica.

La Guàrdia Civil va traslladar les diligències del cas i els tres polonesos detinguts al jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.

Intervenen roba falsificada valorada en 4.600 euros

No ha estat l'última troballa en els darrers mesos. La Guàrdia Civil investiga un veí de Montblanc de 53 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat industrial després de localitzar al mes de febrer productes falsificats en un vehicle a Torrefarrera, al Segrià.

Els agents van trobar dins del cotxe gorres, polos, camises, malles, jerseis i carteres de marques conegudes, material amb un preu de venda al públic d'uns 4.600. 

Davant la descoberta, el cos va obrir diligències a l'ocupant del vehicle i va intervenir tot el material falsificat.