Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una persona detinguda

Cometen tres robatoris violents en menys de sis hores i acaben detinguts a Catalunya

Els dos arrestats van intentar fugir dels agents dels Mossos amb uns patinets elèctrics que havien furtat

Sorpresa als Mossos d'Esquadra el passat dimarts a Roses (Alt Empordà) després de detenir dos joves, de 20 i 27 anys, per cometre tres robatoris amb violència en menys de sis hores. Una vegada arrestats, els dos nois van passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets van tenir lloc el passat 31 d'agost i van començar al voltant de les set de la tarda, quan els dos homes van intentar robar un vehicle d'alta gamma a l'Avinguda Nautilus de Santa Margarida, mentre el propietari del vehicle estava descarregant el maleter. Un d'ells el va distreure demanant-li aigua, mentre que l'altre li robava joies i les claus del vehicle.

Tres hores més tard, els dos arrestats van actuar a l'Avinguda Gola de l'Estant de Roses, robant una parella d'edat avançada que treia diners d'un caixer automàtic. Els lladres van estirar la ronyonera de l'home, mentre que van intentar prendre la bossa de mà de la dona, que finalment no van poder endur-se. Arran de l'estrebada, la dona va caure a terra i va patir ferides.

Robatori en un vehicle aparcat a la via pública

El tercer robatori va tenir lloc al voltant de la mitjanit, a la Ronda Miquel Oliva Prat de Roses. Els Mossos van rebre l'avís que dos joves havien trencat el vidre d'un turisme aparcat a la via pública i s'havien endut una serra elèctrica, el seu carregador, 200 euros en efectiu, sabatilles esportives, tabac i dos patinets elèctrics.

En arribar al lloc dels fets, els agents de la policia catalana van trobar els dos joves circulant amb els patinets. Tot i demanar-los que s'aturessin, un dels nois no va fer cas de les indicacions i va envestir un dels policies, provocant-li ferides. Malgrat l'intent de fugir, la resta dels agents van poder detenir-los i evitar la seva marxa.

En escorcollar els dos homes els van trobar diverses joies —una cadena de plata, tres anells i unes arracades—, les claus del cotxe d'alta gamma que havien robat, uns auriculars, tabac, un encenedor, 110 euros en efectiu, un martell per trencar vidres i els dos patinets elèctrics.