Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cotxes mossos d'esquadra

Dos detinguts per extorsionar un veí discapacitat a Sant Andreu de la Barca

Li haurien pres més de 100 mil euros a la víctima

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) per haver extorsionat un veí seu, amb una discapacitat cognitiva, i al que li haurien sostret més de 100.000 euros. Segons revela la investigació, des del passat mes de juny la víctima treia periòdicament del banc quantitats que oscil·laven entre 4.000 i 5.000 euros i ho entregava als extorsionadors, que s'aprofitaven de la seva confiança per enganyar-lo.

Els diners es gastaven després en clubs d'oci nocturn, restaurants i bars. Els Mossos d'Esquadra van rebre el cas el passat mes d'octubre i després de tres mesos d'investigació han pogut detenir els dos homes. Els dos detinguts, amb antecedents,  han quedat en llibertat amb càrrecs després d'haver declarat davant el jutge. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar dos dels autors de l’extorsió, dos veïns de la víctima des de feia anys i coneixedors de la seva discapacitat, que s’aprofitaven de la seva confiança per enganyar-lo i extorsionar-lo per a que fes els reintegraments a l’entitat bancària i els hi donés els diners.

També et pot interessar...