La Policia Local de Canet de Mar circula amb vehicles que tenen la ITV caducada

Detenen dos joves a Granollers després d'una àrdua persecució policial a gran velocitat

Els detinguts, de procedència magrebina, van fer cas omís a l'ordre d'aturar el vehicle | No es descarta una vinculació gihadista

La Policia Local de Granollers va detenir ahir diumenge dos joves, de procedència magrebina tal com assenyala 'El Caso', després d'una àrdua persecució policial a gran velocitat. Segons explica el mitjà esmentat, els detinguts estaven fent maniobres estranyes quan una patrulla els va veure des de lluny i van procedir a ordenar-los que detinguessin el vehicle. El conductor, però, va negar-s'hi i va accelerar posant en perill la vida de diversos vianants i saltant-se nombrosos semàfors. Poc després, el jove al volant va perdre el control i va fer bolcar el cotxe, obligant-los a continuar la persecució corrent. Finalment, els agents van arrestar-los.

Es desconeix el motiu de la fugida però no es descarta la vinculació terrorista

Per les característiques comunes en altres casos tot apuntava a una possible tinença d'armes o droga; no obstant això, la policia, amb l'ajuda d'un gos ensinistrat, no van trobar-hi rastre ni sospita, tan sols van poder saber que el vehicle era llogat i no s'havia respectat la data de tornada. Així mateix, els agents han cedit les competències de la investigació als Mossos d'Esquadra, que hauran de determinar quin motiu va portar als joves, de 25 i 30 anys, a desobeir l'ordre d'aturar el cotxe i escapar-se a gran velocitat. No es descarta una possible vinculació a una cèl·lula gihadista.

També et pot interessar...