Imartge d'un operatiu dels Mossos d'Esquadra amb diverses patrulles

Sorpresa per a uns mossos de paisà que seguien una dona molt sospitosa

El vigilant de seguretat vaser l'encarregat d'avisar als agents

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues dones i un home de 48, 25 i 34 anys per robar productes d'un supermercat de Girona per valor de 430 euros. Els fets es van produir el passat dimarts en un establiment del carrer Pont de la Barca. El vigilant de seguretat del supermercat va veure una dona amb una actitud sospitosa i va decidir avisar els Mossos. Quan la patrulla va arribar al lloc, van identificar la dona i la van deixar marxar, ja que aparentment no havia comès cap delicte. Una altra parella d'agents, en aquest cas de paisà, va seguir discretament la dona i va veure com tenia de nou la mateixa actitud en un altre establiment. 

Un cop a fora i abans que pugés al cotxe on l'esperaven els altres dos arrestats, els policies van identificar-los i van comprovar que en el vehicle hi havia diversos productes del primer dels supermercats distribuïts en diferents estances. Tot apunta que els tres detinguts van actuar coordinadament per sostreure al descuit tots els productes. El passat dimecres tots tres van passar a disposició del jutge de guàrdia de Girona.

Roba 21 mòbils, 3 portàtils i 90 butlletes de Loteria

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un home de 46 anys i veí de Manresa com a presumpte autor de dos robatoris amb força a empreses, un d'ells en grau de temptativa. La investigació es va obrir el passat 29 de novembre arran de dos robatoris a l'interior de dues empreses ubicades a la carretera de Vic de Manresa. El primer robatori es va produir en un taller mecànic a la franja horària del migdia. El lladre va trencar una finestra, va entrar a l'interior, però en activar-se l'alarma va fugir sense sostreure res. Hores més tard, va trencar el vidre d'una empresa de transports i va accedir a dins. Va robar noranta butlletes de loteria, tres portàtils i 21 telèfons mòbils. 

Les investigacions van concloure que tots dos robatoris havien estat comesos pel mateix autor. Els agents van poder determinar la seva identitat i aquest dimecres es va localitzar i detenir el lladre. El mateix dia es va realitzar una entrada i perquisició en el domicili del detingut on es va recuperar gran part del material sostret a l'empresa. L'arrestat ha passat aquest dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.