YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un nen d'11 anys posa fi a la seva vida durant una classe virtual

Els agents estan investigant els detalls del tràgic succés

Adan Llanos, el nen d'11 anys que ha perdut la vida després de disparar-se als Estats Units
El nen d'11 anys va perdre la vida a l'hospital | Facebook

Adan Llanos, un nen de tan sols 11 anys, es va suïcidar dimecres passat 2 de desembre mentre estava en una classe de sisè grau en línia per Zoom. El menor assistia a l'escola primària Woodbridge situada en el comtat de Sant Joaquim, als Estats Units. El petit tenia el seu micròfon i la seva càmera apagats quan es va disparar.
Va ser la seva germana, qui estava seguint les seves pròpies classes telemàtiques en una altra habitació, la persona que s'ho va trobar. Va avisar a la seva mestra i al seu veí perquè l'ajudessin. 

Agents de l'oficina del xèrif del comtat de Sant Joaquim van acudir al lloc dels fets al voltant de les onze del matí després de rebre diverses trucades en les quals els van informar que algú havia rebut un tret.

Quan van arribar a la casa del menor es van trobar a Adan Llanos amb una lesió al cap. El nen va ser traslladat d'urgència a l'hospital, on finalment va morir.

«Els nostres pensaments estan amb la família i tots els afectats per aquest tràgic succés», van assegurar les autoritats a través de la seva pàgina de Facebook. També van explicar que la família del petit estava al seu costat a l'hospital abans que morís. 

Els agents encara es troben investigant els detalls de l'incident, ja que no és clar si Adan estava usant l'arma quan va rebre el tret.

«No era un suïcida»

Segons el seu oncle, Luis Llanos, el menor no tenia tendències suïcides. «Era un nen meravellós, ple de vida i alegria. Era el noi més respectuós i dolç al qual he tingut l'honor de dir nebot! Els demano als nois que si us plau ajudin a la nostra família necessitada», va escriure en el seu compte de Facebook.

«Els demanem a tots que s'abstinguin de fer especulacions i, si veuen algun comentari, demani'ls cortesament que només diguin coses positives. No era un suïcida! Aquest jove era un àngel que vam tenir el privilegi de conèixer!». 

Un cosí de la família dels pares d'Adan Llanos ha creat un GoFundMe per a recaptar diners per a fer front a les despeses funeràries del menor. A més, s'està planificant una recaptació de fons per al 6 de desembre.

Gran commoció a la comunitat escolar

La superintendenta Cathy Nicols-Washer, va assenyalar que la comunitat escolar està «profundament entristida» per la mort del petit.

El director de l'escola, Neil Young, va assenyalar a 'Lodinews' que Adan «era molt afectuós» i que «sempre es va preocupar pels altres i es preocupava quan algú al seu voltant se sentia deprimit. Sempre buscava posar un somriure en els rostres de la gent». 

A més, ha explicat que l'equip de salut mental va realitzar una crida a través de Zoom en la classe del menor i en algunes altres on també el coneixien perquè «els estudiants poguessin compartir els seus records d'ell. 

El dijous a la tarda alguns mestres i directors de tot el districte de Sant Joaquim van portar globus amb missatges escrits a l'escola primària Woodbridge per a mostrar el seu suport als companys i mestres d'Adan.

«Tots aquests globus van ser inflats i escrits per membres del personal de Larson. Anticipem que participaran més llocs. El que farem avui és penjar-los com una espècie de suport per a tot el personal, les famílies i tots els afectats», va explicar Robin Suttle, director de Turney Academy. 

«Volíem secundar i fer alguna cosa per a demostrar que som aquí per a ells i som una comunitat. Podria haver estat qualsevol de nosaltres. Volem fer la nostra part pels nostres companys professors», va dir Melissha Shamber, mestra de l'escola primària Washington.


Comentaris

envia el comentari