Detinguts a Viladecans dos homes armats i amb una gran quantitat de diners al cotxe

Els Mossos d'Esquadra investiguen els dos homes per poder-los relacionar amb algun delicte | Les primeres línies d'investigació apunten a un atracament en un municipi proper

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Viladecans van detenir ahir, dimecres 21 de novembre, dues persones armades al centre de la ciutat.  Segons han explicat fonts policials a CatalunyaDiari.cat, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que dues persones estaven a l'aparcament de l'Oulet de Viladecans, al costat de la carretera C-32, i que anaven armades. Després d'organitzar un operatiu, els agents van poder detenir els dos homes en una rotonda del municipi, en col·laboració amb agents de la Policia Local d'aquest municipi del Baix Llobregat.

Sabent que els dos ocupants del vehicle anaven armats, els agents van encanonar els homes al control, fins que es van entregar i van baixar del vehicle, on van ser detinguts. Els agents van poder confirmar que l'arma que portaven els ocupants del cotxe era real i que disposaven de munició real. Van quedar detingudes pel presumpte delicte de possessió il·legal d'armes de foc sense disposar de llicència, però els Mossos estan investigant la seva relació amb altres fets delictius.

Investiguen quins delictes havien comès els dos homes

Des dels Mossos d'Esquadra no s'han volgut facilitar més dades sobre els dos detinguts mentre els investigadors estan estirant el fil per saber d'on venien o què és el que volien fer els homes detinguts.  La principal hipòtesi amb la qual treballen els investigadors de la policia catalana, però, és que els dos homes haguessin participat en un atracament hores abans en un municipi proper de l'àrea metropolitana.  A l'interior del cotxe s'hi van trobar 30.000 euros, que els Mossos també faran servir per estirar el fil i saber a quin tipus de delicte es dediquen els detinguts.

Els dos homes, de nacionalitat estrangera, passaran a disposició judicial quan els investigadors dels Mossos hagin pogut provar si estan relacionats amb més delictes.  Un dels detinguts es trobava, segons han informat fonts policials, amb permís penitenciari complint condemna per un delicte d'homicidi. En tot cas, aquesta informació no ha estat confirmada per fonts oficials dels Mossos d'Esquadra per no malmetre la investigació que està fent la policia catalana.