Terrible succés al Prat de Llobregat. La col·lisió entre un autobús i un cotxe ha deixat deu persones ferides.
Aquest dissabte, 3 de setembre, al migdia s'ha produït un accident entre un cotxe i un autobús a la B-201, dins del terme del Prat de Llobregat. L'avís del sinistre s'ha rebut a les 12.11 hores.
Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A causa de la col·lisió han resultat ferides una desena de persones, dues d'elles de poca gravetat i la resta lleus. Segons el SEM, els afectats han estat evacuats a diversos centres sanitaris.
Els Bombers han hagut d'evacuar tres persones
Els Bombers han tingut una jornada força tensa, ja que han hagut de rescatar a tres persones més al medi natural, tal com han explicat des del seu perfil oficial de Twitter.
El primer rescat ha estat a les 07.46 hores i s'ha evacuat una noia amb una ferida al peu. La jove feia acampada amb un grup de joves a Lladorre.
A les 11.10 hores ha tingut lloc el segon rescat a un noi que ha caigut amb el quad per uns marges amb tot d'esbarzers, a Riudarenes. Finalment, a les 13.02 hores, Els Bombers ha evacuat un ciclista accidentat a Castellfollit del Boix.
Les dades d'accidents de trànsit milloren respecte al 2019
Un total de 115 persones han perdut la vida en 105 accidents a la xarxa viària de Catalunya fins al 31 d'agost, un 5,7% menys que el 2019, segons el Servei Català de Trànsit. Durant el mateix període de l’any passat, van perdre la vida 92 persones en 87 accidents mortals, tanmateix, a causa de la pandèmia, la quantitat de desplaçaments també ha estat menor.
Fins a l’agost de 2019 - abans de la pandèmia - van perdre la vida 122 persones en 115 sinistres mortals. Pel que fa al nombre de víctimes, es registra una reducció del 5,7% respecte al 2019.
D’altra banda, el conjunt de persones mortes o ferides greus a les carreteres catalanes han estat 568, un 14,2% menys que el 2019, quan n’hi van haver 662. El nombre d’accidents mortals o greus també s’ha reduït un 17,1% en comparativa amb el 2019, passant de 555 a 460.