Primer plano del personaje

El 17 de novembre, dia marcat pel 'Nostradamus' que diu que ve del futur

L'autoproclamat «Nostradamus» assegura que és viatger del temps i mostra una sèrie de prediccions que podrien canviar la humanitat

Nostradamus ha marcat, des de fa temps, les prediccions dels anys que arriben. Així, al llarg de la humanitat han sortit a la llum moltes teories «conspiratòries». 

A més, gairebé sempre se sol relacionar aquest tipus de conspiracions amb fets que atemoreixen la humanitat i són explicats per un suposat «elegit» a través de les seves prediccions remotes.

Però no sempre són prediccions remotes i la majoria han trobat un lloc a la realitat i s'han acabat complint, sigui per casualitat o no. 

Les profecies més conegudes fins ara són les que va predir Nostradamus, un apotecari francès amb grans dots com a endeví.

Primer pla del personatge
Les prediccions de Nostradamus han esdevingut un clàssic de final d'any | La Notícia Digital

L'ascens de Hitler al poder, les bombes atòmiques d'Hiroshima i Nagasaki, l'assassinat de Kennedy o l'atemptat de l'11-S són algunes de les profecies que diuen que s'han complert. Tot això segons Nostradamus, és clar.

Un viatger del temps amb una llista de prediccions

Sembla que, ara, Nostradamus té competència amb noms i cognoms. Aery Yormany, un home que s'autoproclama «viatger en el temps». Assegura haver vingut de l'any 2714 amb una llista de prediccions sota el braç.

El seu principal canal de transmissió d'aquestes prediccions és la coneguda xarxa social Tik Tok, tot i que actualment el seu perfil no es troba enlloc.

Aquest suposat Nostradamus va compartir fa uns mesos una sèrie de vídeos per ajudar la humanitat i va confessar que arribaran diverses catàstrofes.

Imatge dels veïns de l'illa de La Palma observant l'avenç del volcà
Grup de gent contemplant una erupció volcànica | GTRES

«Sóc aquí des de finals del 2020 i he decidit presentar-me a través de les xarxes», va dir al juny. Aquesta presentació va anar acompanyada d'unes primeres prediccions que situaven la humanitat en perill dos mesos més tard.

Setembre seria un mes clau per a la humanitat i tota la raça humana experimentaria grans canvis a través d'incidents que marcarien un abans i un després en aquest planeta.

 

Profecies inexactes

Segons Aery Yormany, el Nostradamus contemporani, aquest setembre arribaria un extraterrestre d'origen desconegut al planeta, coincidint amb el 20è aniversari dels atemptats de les torres bessones.

Aquest ésser s'enduria 4.000 treballadors qualificats i alguns nens a un planeta anomenat «Pròxima B». Malgrat no haver-hi més notícies, tot sembla que aquest vaticini podria ser inexacte o fallit.

 

Però això no és tot: el suposat «viatger del temps» va vaticinar que el 14 de setembre, l'huracà més gran la història colpejaria la costa est dels EUA. Aquesta visió no va ser tan inexacta, ja que la tempesta tropical 'Nicholas' va assotar els Estats Units aquell mateix dia, però no va ser l'huracà més gran de la història.

En vídeos anteriors, va parlar d'una invasió alienígena que passaria l'11 d'agost, acompanyada d'una pluja de meteorits que duraria fins a catorze dies i es veuria des de l'hemisferi nord. Aquesta pluja de meteors donaria pas a la primera Guerra Nozic. De moment, es tracta d'una predicció incerta. 

Finalment, el mes de setembre s'hauria d'haver tancat amb un ximpanzé capaç de parlar a causa d'una mutació a les cordes vocals. Aery assegurava que aquest primat ens parlaria de coses molt misterioses.

Un final d'any «mogudet»

Aquestes són només algunes de les prediccions d'Aery que haurien d'haver tingut lloc al setembre. Si no s'equivoca, també ens espera un final d'any «mogudet». Si el que hem vist fins ara ja sembla prou impactant, si la profecia del mes d'octubre del profeta de Tik Tok s'hagués complert, el món estaria perdut.

Aery vaticinava que el 20 d'octubre vuit humans «rebrien superpoders extraordinaris». El tema és impactant, sí. És més, fa por pensar que si és això cert, ara mateix hi ha vuit privilegiats capaços de, qui sap, viatjar en el temps o llegir la ment.

El colofó d'or de les prediccions segons aquest Nostradamus de l'actualitat farà acabar l'any amb una gran sorpresa que es produirà el 17 de novembre, canviant per sempre la humanitat.

Imatge d'un huracà a l'Atlàntic des de satèl·lit
Imatge perifèrica d'un huracà | Arxiu

Aquest mateix dia 30 espècies «mutaran» i seran descobertes, com aranyes o altres bestioles. Una profecia que no especifica gaire, ja que el Nostradamus de Tik Tok sempre sembra molta intriga.

Per tant, si pensem també en la suposada apagada mundial que tindrà lloc aquest 2021, Aery se n'aniria per la porta gran.

No se sap si aquestes profecies es compliran. Podrien ser pures invencions i la humanitat no estigui en perill realment.

EL VÍDEO DEL DIA: