La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa

Una disputa per droga acaba en tiroteig en un bar del Maresme

L'incident no ha deixat cap ferit

Tiroteig per una revenja per droga en un local de Mataró. Segons avança 'ElCaso', aquest dimecres al migdia un grup de persones va entrar a un establiment del barri de Cerdanyola de la capital del Maresme i van fer ús de les armes de foc. La Policia Local no va trigar a arribar al lloc dels fets després de l'avís dels veïns, que van sentir els trets i els crits de l'interior del bar.

Tal com detalla el citat mitjà, el cos municipal de seguretat va trobar tres homes, de nacionalitat marroquina, que van indicar que s'havien barallat amb tres més que havien entrat. De fet, van dir que els coneixien, però no van facilitar més dades a la policia. Els Mossos d'Esquadra es van encarregar del cas i en un parc proper a l'establiment van trobar una arma possiblement relacionada amb l'incident.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara, estan investigant si es tracta d'una arma de foc real o de fogueig i si està relacionada amb els fets explicats. Afortunadament, el tiroteig no va causar ferits i segons la policia l'enfrontament es va originar per una disputa de drogues entre les dues bandes.

Sis detinguts i gairebé 3.000 plantes de marihuana confiscades al Vallès Occidental

La Policia Nacional ha detingut sis persones i ha confiscat prop de 3.000 plantes de marihuana en dos operatius desplegats a diversos municipis del Vallès Occidental contra el tràfic de drogues. En el primer cas, els agents han desmantellat un club cannàbic on s'incomplia la norma que regula aquests establiments.

Els investigadors van constatar que els tres responsables tenien la llum punxada als seus domicilis, fet que va aixecar les sospites sobre el cultiu de marihuana. Així, la policia va registrar els tres pisos, a Sabadell, Sentmenat i Rubí, on va descobrir 271 plantes de marihuana, 7,6 quilos de cabdells, més de 334 grams d'haixix i més de 3.200 euros en efectiu. Els tres homes –dos amb nombrosos antecedents- van quedar arrestats.

En un segon operatiu a Terrassa, la Policia Nacional ha desmantellat una plantació en una nau industrial. L'olor forta a marihuana que provenia de l'interior de les instal·lacions va motivar la investigació policial, amb què els agents van identificar l'arrendatari de la nau, que s'encarregava del manteniment de la plantació junt amb dues persones més.

En paral·lel, la policia va corroborar que la nau tenia un consum elèctric elevat, compatible amb una plantació de marihuana. També va constatar que tenien la llum punxada per incrementar el subministrament. Davant els indicis, la policia va accedir a les instal·lacions i va descobrir una gran plantació a ple rendiment dividida en dues estances, mentre també hi havia un laboratori equipat amb material per preparar la droga per a la seva venda.

Durant l'operatiu, la policia va requisar 2.552 plantes de marihuana, gairebé 20.000 grams de cabdells i diverses màquines per al manteniment de la plantació, així com aparells per al tractament de la droga. Els agents van arrestar els tres responsables de la plantació.