Imatge dels Mossos d'Esquadra en un dispositiu a Catalunya

Divendres negre a Catalunya: 3 morts en diferents tràgics successos

Divendres marcat per tres tràgiques morts al país: troben els ossos d'una dona desapareguda fa 10 anys, localitzen un cadàver en un contenidor i mor un paleta en caure al buit

Dia absolutament tràgic a Catalunya. El país s'ha llevat amb tres successos d'aquells per fregar-se els ulls i que sembla que mai puguin passar al costat de casa. Sobretot els dos primers, ja que a primera hora ens despertàvem amb la notícia que la Guàrdia Civil havia trobat els ossos d'una dona en una finca d'Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat

Hores més tard, gir de 180 graus. La policia confirmava que els ossos eren d'una dona desapareguda des de l'any 2012 i que s'havia arrestat al seu germà com a presumpte autor del succés. 

No ha estat l'única notícia escabrosa del dia. I és que a La Granada, a l'Alt Penedès, els Mossos han deixat sense paraules els seus veïns quan han informat de la troballa d'un cadàver en un contenidor. Els Mossos ho tracten com un fet violent, tot i que han obert una investigació per esclarir què pot haver passat. 

Dos agents de la Guàrdia Civil després d'un cordó policial al Molar
El succés d'Olesa de Montserrat és en mans de la Guàrdia Civil. | EFE

També s'hi suma un accident laboral

En aquest cas, però, la mala fortuna ha tingut molt a dir-hi. Ja que un paleta que reparava el teulat d'una empresa de pinsos de Sant Gregori (Gironès) ha mort aquest divendres en precipitar-se al buit. 

La víctima, que tenia 58 anys, ha caigut des d'una altura d'uns 7 metres. L'accident laboral ha tingut lloc cap a tres quarts de nou del matí. Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, dotacions dels Bombers i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Els efectius sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida del treballador. La policia, seguint els protocols establerts, ha posat els fets en coneixement del jutjat de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball.

El cas d'Olesa: 10 anys desapareguda i el germà arrestat

És el cas més escabrós. La Guàrdia Civil ha trobat les restes d'una dona en una finca d'Olesa de Montserrat i ha detingut l'home que hi vivia. L'arrestat és el seu germà. Segons la primera avaluació, la víctima hauria mort de forma violenta. 

El cas està sota la tutela d'un jutjat de Martorell des de fa diversos mesos. 

La Guàrdia Civil va entrar i registrar la finca dijous amb l'ajuda de gossos detectors de restes biològiques i altres unitats especialitzades, i van trobar les restes, sobretot ossos. La investigació segueix oberta. La dona feia diversos anys que estava desapareguda sense denúncia.

Un mort en un contenidor a l'Alt Penedès

Aquest divendres ha aparegut el cos d'una persona en uns contenidors de la Granada (Alt Penedès). 

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Investiguen la mort violenta d'una persona trobada en un contenidor a La Granada. | Mossos

Fonts municipals confirmen l'aparició del cadàver, fet que ha motivat un ampli desplegament dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació. Els contenidors on s'ha localitzat el cos estan a la cruïlla entre els carrers Pau Casals i l'Estació, on la policia científica hi treballa des de mig matí.

Segons informa 'La Fura', el cos que s'ha trobat a l'interior d'un dels contenidors de La Granada, presentaria signes de violència. En aquest sentit, es treballa en aquest succés com un homicidi i s'ha obert una investigació per esclarir els fets.