Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
retencions

Diversos accidents provoquen ara mateix problemes a les carreteres barcelonines

S'han produït retencions a Vallirana, a la B-24, perquè un camió ha perdut la càrrega que transportava
retencions
Diversos accidents provoquen ara mateix problemes a les carreteres barcelonines | Catalunya Diari

Tallada la circulació a la B-24 perquè un camió ha perdut la càrrega que transportava a l'altura de Vallirana, al Baix Llobregat. No es pot circular entre els punts quilomètrics 4,30 i 4,00, on s'ha produït mig quilòmetre de cues. A hores d'ara es desconeixen les causes per les quals s'ha produït l'incident.

 

Congestionades les vies d'entrada a Barcelona ciutat

Un accident a la Ronda Litoral o B-10 sentit Llobregat ha causat cinc quilòmetres d'aturades a partir del Nus de la Trinitat. S'ha tallat un dels carrils entre els punts quilomètrics 5,00 i 0,00, de manera que es pot circular però amb una notable congestió.

A la Ronda de Dalt o B-20 també s'ha hagut de tallar un carril a causa d'un vehicle avariat. S'han produït tres quilòmetres de retencions des de Sant Gervasi fins a l'altura de la Vall d'Hebron, punt en què s'ha espatllat el vehicle. Hi ha congestions entre els punts quilomètrics 13 i 16.

A la B-23, a l'altura de Sant Feliu de Llobregat hi ha afectacions al trànsit per un accident que ha tingut lloc a l'A-2. Hi ha retencions sentit Barcelona i un carril tallat entre els punts quilomètrics 605 i 604.

També et pot interessar...