YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran incògnita de l'assassinat de les nenes de Girona que es pot resoldre avui

Tot i que encara no s’ha confirmat l’arma del crim, sí que s’ha pogut descobrir que les menors van ser violentament assassinades

L'exterior de la casa de Girona on han trobat els cadàvers de les dues nenes de 5 i 6 anys
Les nenes de 5 i 6 anys trobades a Girona han mort de forma violenta | Catalunya Diari

Segueix la investigació pel crim que va deixar dues nenes mortes a la seva casa de Vilobí d’Onyar(Girona) el passat 13 de desembre. Encara queden molts dubtes per resoldre i la situació es complica després que la mare, la presumpta assassina de les menors,  se suïcidés tirant-se per un pont de l’AP-7És per això que s'espera que l'autòpsia, que arribarà en les properes hores, reveli l'arma del crim i pugui aportar respostes al cas.

Els veïns i veïnes de la localitat no s’expliquen el succeït. Tots ells han assegurat que la mare era una persona molt taxativa i que no volia relació amb ningú. El pare, en canvi, freqüentava els carrers i parcs de la ciutat amb les seves filles i conversava contínuament amb els habitants del poble.

Els cossos de les nenes presentaven signes de forta violència

A l’espera dels resultats de les autòpsies de les nenes que determinaran la causa específica de la seva mort, s’ha avançat que ambdues van ser assassinades de manera molt violenta. Les autoritats van trobar en un rastreig a l’habitatge familiar una aixada, que presumptament podria ser l’arma del crim.

Durant tota la investigació es busca, principalment, el detonant que la mare hauria tingut per realitzar aquest parricidi. Contra més s'investiga, però, més dubtes neixen. Aparentment, els dies anteriors al crim la mare de les menors estava preparant la festa d’aniversari de la seva filla gran, que hagués fet 7 anys el passat dissabte. També s'ha sabut que ella no volia escolaritzar les nenes i per això les educava a casa. Aquests detalls són els que s'estan analitzant per arribar al fons de la qüestió, ja que no s'ha trobat que la presumpta culpable tingui problemes mentals o que hagi visitat algun psiquiàtric. 

El pare de la família, que va ser el que desafortunadament va trobar els cossos de les seves filles, encara no ha tornat a la casa on va ocórrer la desgràcia. Mentrestant, els veïns segueixen deixant espelmes, joguines i records a l’habitatge per homenatjar les dues nenes. A més, també s’ha sabut que s’estan preparant els seus funerals, així com el de la seva mare.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari