Imatge del jove assassinat a ganivetades a Barcelona el 12 de desembre de 2019

Mor la mare de les dues nenes trobades mortes a Girona

A més, els Mossos d'Esquadra asseguren que «no hi ha cap mena de dubte» que les nenes han mort de forma violenta

La mare de les dues nenes que han estat presumptament assassinades per ella a Girona ha mort a conseqüència de les ferides patides quan ha saltat des d'un pont de l'AP-7. A més, els Mossos d'Esquadra asseguren que «no hi ha cap mena de dubte» que les nenes de 5 i 6 anys trobades al domicili familiar de Salitja, a Vilobí d'Onyar —Selva—, han mort de forma violenta. Segons fonts properes a la investigació, durant la inspecció a la casa situada a la carretera de Caldes han localitzat una aixada i investiguen si podria ser l'arma del crim.

El cap de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) dels Mossos a Girona, Carles Martínez, ha explicat que cap a dos quarts de dues de la tarda el pare de les nenes ha avisat al 112. Poca estona després, cap a les dues, la mare de les menors s'ha intentat suïcidar fent-se atropellar per un camió a l'AP-7 a l'alçada de Salt (Gironès). La dona continua al Trueta en estat crític. El cas està sota secret de sumari.

Els familiars ja reben atenció psicològica

Per la seva part l'alcaldessa de la localitat, Cristina Mundet, ha declarat que mai va tenir lloc cap intervenció de Benestar Social ni de cap àrea similar, i que tampoc tenien coneixement de l'existència de «cap expedient, atenció expressa o via d'ajuda de cap entitat» en relació amb la família.

La cap del consistori també ha fet patent que els familiars i les persones més properes a les nenes ja estan rebent l'atenció psicològica necessària, i la seguiran tenint a la seva disposició. Ho ha fet públic el mitjà 'El Caso'.

Les nenes anaven a una acadèmia de dansa

I, si bé poc després de fer-se públic el succés ha transcendit que la família gairebé no tenia relació amb els veïns del municipi, el cert és que el mitjà citat anteriorment ha contactat amb una acadèmia de dansa del poble, on els han informat que les dues petites assistien a classe.