Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Diversos desallotjats en un gran incendi a Barcelona

El foc s'ha originat al carrer Balmes; concretament en un bar situat en els baixos de l'edifici situat en número 320 | Una veïna assegura que primer s'ha sentit com es trencaven uns vidres i posteriorment ha començat el foc

L'incendi hauria estat provocat per l'explosió d'un còctel molotov | CatalunyaDiari.cat

 

Aquesta matinada  s'ha originat un incendi en un bar del carrer Balmes, a Barcelona capital. Segons explica el mitjà '324', les primeres informacions apunten que  l'inici del foc hauria estat provocat per una explosió, ja que una veïna de l'edifici ha explicat que, abans d'originar-se les flames, s'ha pogut sentir com es trencaven els vidres. La veïna en qüestió ha anat més enllà, i ha afirmat que, fins i tot, el foc hauria pogut ser provocat.

Afortunadament, i segons ha informat fa uns minuts 'Catalunya Ràdio', finalment els Bombers de Barcelona han pogut extingir les flames, i cap persona ha resultat ferida en l'incident.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Un encaputxat hauria llançat un artefacte incendiari

Així les coses, sobre les 5 de la matinada s'originava un incendi  en un bar localitzat als baixos de l'edifici que es correspon amb el número 320, a prop de l'estació de Pàdua dels Ferrocarrils de la Generalitat. Concretament, el local en qüestió està a la cantonada del carrer Balmes amb el carrer Francolí de la ciutat comtal. 

Segons apuntava una veïna de la zona, una persona encaputxada podria haver llançat un artefacte incendiari a l'interior del local que, posteriorment, hauria provocat l'espectacular incendi. Els Bombers han estat treballant en el lloc dels fets prop de dues hores, i al voltant de les 7 del matí han aconseguit extingir per complet les flames. 

Així ha quedat el bar incendiat just després de l'incendi | Guillem RS

 

Cap persona ha resultat ferida en l'incendi

Afortunadament, cap persona ha resultat ferida en l'incendi, si bé és veritat que, en un primer moment, els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques —SEM— han hagut d'atendre un veí que havia patit un atac d'ansietat. A més, una dona embarassada també ha estat atesa per possible inhalació de fums, però posteriorment han pogut comprovar que no havia estat així.