Salven a un home que havia caigut a les vies del metro a Barcelona

Un jove ha saltat a les vies del metro de Diagonal per salvar un home que s'havia precipitat a les vies

Un jove ha salvat un home que havia caigut accidentalment a les vies del metro a la Diagonal L5, de Barcelona. En veure’l caure el jove ha baixat a les vies del tren, ha pujat a l’home a pes fins a l’andana i tornat abans que arribes el metro. Els fets han tingut lloc aquest dimecres al matí, 16 de gener, i han estat molts els qui s'han fet ressò de l'acció a les xarxes socials. 

 

Agressió homòfoba a Urquinaona

Fa pocs dies hi va haver una agressió homòfoba, també al metro de Barcelona, justament a l’estació d'Urquinaona. Els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones acusades d'un delicte de lesions pel presumpte  atac a un noi a l'estació de metro d'Urquinaona, a Barcelona. Segons la policia catalana, els fets van tenir lloc cap a les sis de la matinada i van estar denunciats tant per la mateixa víctima com per l'Observatori contra l'Homofòbia.

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dues persones per l'agressió | Mossos d'Esquadra

 

El jove va denunciar que havia patit una lesió sota l'ull i que li van haver de fer sis punts de sutura. Fins al lloc es va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que va evacuar la víctima al CAP de Ciutat Vella.

L'Observatori contra l'Homofòbia ha celebrat la «ràpida i efectiva actuació contra la violència» que ha fet la policia catalana i ha subratllat que «cal fer front a la impunitat i denunciar les agressions».