Minut de silenci a les víctimes de Camarles.

Dol a Camarles per acomiadar-se dels tres menors: taüts a mà i rugit de motocicletes

Les cerimònies es van celebrar ahir i van aplegar a més de 300 persones

Els familiars i amics de l'Àlex, el Marc i el Pau, els tres menors d'edat morts després de caure per un barranc en un accident de cotxe al Perelló, s'han acomiadat de les víctimes aquest dimarts a Camarles, al Baix Ebre.

Les tres cerimònies s'han dut a terme a l'església de Camarles, al petit municipi de 3.300 habitants del Baix Ebre. Els amics de les víctimes han pres protagonisme a l'emotiu comiat. Els companys d'equip de futbol d'un dels difunts han carregat el taüt fins a l'església, mentre que els amics dels altres dos adolescents han fet rugir les motos per homenatjar la passió que tenien pels motors. 

Més de 300 persones han volgut dir adeu a les víctimes

La primera cerimònia ha començat a les 12 del migdia i ha reunit a més de 300 persones que han volgut donar suport a les famílies. Els companys de futbol base del Camarles CF, equip on jugaven les víctimes, dues d'elles a l'equip juvenil i la tercera a la categoria infantil, han carregat a les espatlles el taüt d'una de les víctimes fins a l'església. 

A les 15:30 hores el poble ha acomiadat l'adolescent de 12 anys al que li agradaven les motos. En el moment que el taüt ha passat per davant del poble per dirigir-se cap a l'església, una vintena de motoristes han fet rugir el motor de les motos, per homenatjar la víctima, a qui l'apassionaven les motos. 

La tercera víctima, a més de ser acomiadada entre ràfegues i aplaudiments, ha comptat amb la moto d'un dels familiars decorada amb imatges del mort. 

«És una desgràcia pels pares, avis, companys de classe, per tots. Tot això és una tragèdia molt gran. Ens coneixem tot el poble i ens estimem molt. Per un pare i una mare això no se supera mai. No són conscients encara del que està passant. Les famílies estan destrossades», ha explicat una veïna. 

Set dies de dol

L'Ajuntament de Camarles va decretar dilluns una setmana de dol que ha obligat a suspendre tots els actes, i a abaixar les banderes a mig pal. Per altra banda, el club de futbol CF Camarles, de Quarta Catalana, també ha suspès la seva activitat. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!