Fotografía de una pelota de fútbol en un campo

Dol al futbol espanyol per la mort de Marc, jugador de la pedrera del CD Castelló de només 10 anys

El menor va perdre la vida el passat dimecres a conseqüència d'un vessament cerebral

Una trista notícia ha sacsejat el món del futbol. El jove Marc Andrei, futbolista de tan sols 10 anys d'edat, moria el passat dimecres 17 de juny a conseqüència d'un vessament cerebral. El menor traspassat jugava a l'aleví E del CF Promeses Castalia, la pedrera del CD Castelló. Diversos clubs i organismes del futbol han volgut retre homenatge al jove, enviant el condol a la seva família i amics, per tan trista pèrdua.

«La Família Albinegra està de dol per la mort de Marc Andrei, futbolista aleví del CD Castelló. Un cop dur acomiadar un albinegre tan jove que ara brillarà al cel. Ens unim al dolor dels seus familiars i amics. Descansa en pau, petit gran orellut», ha publicat el club a les seves xarxes socials.

Primera temporada a la pedrera del CD Castellón

Marc Andrei estava jugant la seva primera temporada a l'equip albinegre. Abans, havia estat jugant a Les Palmes CF que, per descomptat, també ha mostrat la seva tristesa i el seu suport als familiars. «Estem orgullosos que hagis defensat el nostre escut. Et trobarem a faltar. Ànims i força a familiars i amics», ha estat el missatge publicat a les xarxes socials.

Altres clubs, com el Xilxes Club de Futbol,CF E1 València Paiporta i el CF Unió Deportiva Il·licitana també han volgut donar el seu condol a través de les xarxes socials. Sens dubte, una setmana especialment dura per al món del futbol, que també plora la pèrdua de Jorge Sánchez, jove jugador de 17 anys de la UD Las Palmas, que va morir ofegat al Canal d'Orellana (Badajoz).