Muntatge fotogràfic entre una imatge dels Mossos d'Esquadra i una imatge del comissari Emili Quevedo

Dol als Mossos d'Esquadra per la mort de l'agent Emili Quevedo: «Sempre amb nosaltres»

El comissari ha estat una peça fonamental per als Mossos

Dol al cos dels Mossos d'Esquadra per una dolorosa mort. Tal com ha informat la policia catalana al compte de Twitter, aquest dimarts, ha mort el comissari Emili Quevedo, una peça clau del cos.

La figura d'Emili Quevedo ha estat fonamental per al creixement del cos. De fet, segons ha informat La Vanguardia, va estar a la Prefectura durant l'etapa de Josep Lluís Trapero. L'agent ha mort després d'una llarga trajectòria al cos policial, on ja era a la fase de segona activitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

«Sempre estarà amb nosaltres»

Els Mossos han comunicat la mort a través de les xarxes socials. Mitjançant un missatge emotiu, se n'han acomiadat a Twitter (ara X ).

«El comissari Emili Quevedo ha estat un referent en el creixement, desenvolupament i modernització del cos. El seu tarannà decidit i el seu pensament metòdic i estratègic han estat claus en la construcció de la nostra organització. Avui ens ha deixat, però sempre estarà amb nosaltres», van indicar aquest dimarts, 5 de setembre.

Per part seva, el ministre d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha lamentat, individualment, la mort de Quevedo.

«Vam lamentar la mort del comissari Emili Quevedo. Una pèrdua enorme per als Mossos per la seva gran vàlua professional, proximitat i bon tracte. Una abraçada a tota la família, amics i tot el cos de la policia», ha indicat.

A les mostres de suport, s'hi ha sumat la de Ramon Espalder, exconseller d'Interior, que també ha expressat el seu dolor per la pèrdua del comissari.

«Vull expressar el meu sentit més condol als familiars i amics del comissari Emili Quevedo, així com als seus companys del cos de Mossos d'Esquadra. Ens ha deixat un home que coneixia com ningú el cos dels Mossos, i que ho ha servit amb rigor», ha expressat amb una foto d'Emili.