Muntatge fotogràfic entre una imatge dels Mossos i l'Antonio, un desaparegut

Els Mossos busquen l'Antonio, desaparegut a Barcelona: més de 20 dies sense rastre

Els Mossos demanen col·laboració per localitzar el desaparegut

Alerta a Catalunya per la desaparició d'un home. Els Mossos d'Esquadra han alertat a través de les xarxes socials que un home, de 67 anys, va desaparèixer el passat 12 d'agost a la Barceloneta. Per aquest motiu, el cos demana la col·laboració de la ciutadania.

Tal com descriu el cos de la policia catalana, l'home desaparegut es diu Antonio i té 67 anys. En el moment de la desaparició, anava vestit amb una camisa negra de flors de colors i uns pantalons texans.

A més, té la complexió prima i fa 1,70 metres. Geperut i amb els ulls marrons, té els cabells negres i arrissats, encara que és parcialment calb.

«L'Antonio ha desaparegut a Barcelona, ajuda'ns a trobar-lo», han anunciat els Mosssos amb una imatge d'Antonio.

Segons ha indicat el cos de la policia catalana, l'home podria haver desaparegut perquè es podria haver desorientat. La realitat és que ja fa 20 dies que l'Antonio es troba desaparegut, per això tant els Mossos com la família demanen ajuda per trobar-lo.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

José, desaparegut des del 15 de juliol

La policia també busca en José, un ancià de 75 anys que va desaparèixer mentre estava d'excursió amb la Penya Blaugrana del seu municipi, Sant Vicenç de Castellet.

José De Arcos Ballesteros va desaparèixer a Lourdes, a França, i des d'aquell dia ningú més no ho ha tornat a veure. Segons va informar la família, en el moment de la desaparició anava vestit amb un polo blau, uns pantalons grisos i una bandolera marró.

José es podria haver desorientat, de fet la família sospitava que tenia principis d'Alzheimer. Durant la seva estada a Lourdes es va separar del grup amb què viatjava per dirigir-se a la farmàcia i, des d'aleshores, ningú no ho ha tornat a veure.

La família va trobar dues peces de roba en un bosc proper d'on va desaparèixer, però segueix sense trobar el cos. Tot i que denuncien que la policia francesa ha abandonat l'assumpte, no perden l'esperança de trobar el cos.