Fotomuntatge d'un agent dels Mossos d'Esquadra d'esquena i una captura del moment en què els Mossos atropellen un motorista a Barcelona

Vídeo: Un cotxe patrulla dels Mossos envesteix un motorista al centre de Barcelona

Els Mossos haurien atropellat per accident un motorista a Barcelona

Succés d'allò més surrealista a Barcelona. Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra ha envestit aquest dilluns per accident un motorista.

Els fets han succeït a la plaça John F. Kennedy de Barcelona, al districte de Sant Gervasi - La Bonanova. Ho ha avançat Betevé i ho han confirmat a l'ACN fonts dels Mossos.

El vehicle dels Mossos estava perseguint els presumptes autors d'un robatori quan va atropellar per accident un motorista.

Els Mossos circulaven en sentit contrari

Un motorista ha estat atropellat aquest dilluns pels Mossos d'Esquadra. Ha succeït a la plaça John F. Kennedy de Barcelona, al districte de Sant Gervasi.

Els fets van tenir lloc a la tarda, quan la policia perseguia els presumptes autors d'un robatori en un domicili. El vehicle circulava en sentit contrari.

I amb els llums i sirenes posades perquè perseguia els presumptes autors d'un robatori i anava a poca velocitat. Tot i això, el cotxe patrulla va acabar envestint un motorista que circulava per la mateixa carretera.

Muntatge amb la captura del moment de l'accident del motorista estirat a terra amb els Mossos atenent-lo a Barcelona
El vehicle dels Mossos no circulava a una velocitat gaire elevada | Twitter, @cynthiaechave

«Increïble. Els Mossos han atropellat un motociclista per anar en sentit contrari... Vergonyós!», ha esclatat a Twitter la usuària @cynthiaechave. Hi ha adjuntat a més el vídeo de l'accident.

Es pot observar l'escena posterior als fets. El motorista jeu a terra, acompanyat dels dos agents dels Mossos responsables de l'atropellament, atenent la víctima.

A conseqüència dels fets, el conductor de la motocicleta ha resultat ferit lleu. I la intervenció policial va acabar amb un detingut per robatori.

Tot i això, la Guàrdia Urbana ja ha obert una investigació pels fets succeïts a Barcelona aquest dilluns a la tarda.