Imatge de la dona damunt del cotxe

Una dona cau des del balcó on mantenia relacions i sobreviu

Sembla mentida però gairebé no va patir cap esgarrinxada

Pot semblar increïble si es veuen les imatges, però segurament la dona protagonista és una de les més afortunades que hi ha. I és que sembla impossible que hagi sobreviscut després d'haver patit una caiguda com la que va tenir. A més, que la caiguda es produís en el moment d'estar mantenint relacions en un balcó.

La notícia s'ha fet viral després que publiquessin a les xarxes les imatges de la caiguda. En elles es pot veure perfectament com la dona cau des d'una gran alçada. I com es pot comprovar sembla realment un miracle que no li passés pràcticament res.

El succés va passar a la Xina. Els mateixos mitjans de país asiàtic són qui confirmaven que la jove queia després d'haver estat practicant sexe en un balcó. Tot i això, no se sap com es va poder produir la caiguda.

El que està clar és que està viva perquè va tenir la sort que hi va haver alguna cosa que va esmorteir l'impacte. L'enregistrament comença amb la brutal caiguda de la jove des de gran altura. Es pot observar i escoltar com queia violentament contra el sostre d'un cotxe.

Les imatges demostren que és una sort que estigués conscient després d'aquest impacte. Es pot veure com la jove es mou per sobre del vehicle i fa un gest de dolor en una mà.

Pocs segons després s'acosta a ella un jove mig despullat que tot apunta que es tracta del seu amant. Aquest té una clara cara de preocupació i és el que l'ajuda a incorporar-se. 

Finalment, ella és capaç de baixar del cotxe per si mateixa. Al sostre del vehicle es pot veure un gran forat causat pel fort cop.

Altres casos semblants amb menys sort

La veritat és que encara que sembli sorprenent, aquesta no és la primera vegada que la fogositat d'una parella acaba d'aquesta manera. I és que moltes vegades trien el balcó per practicar sexe, però no mesuren el risc que té. Són diverses les vegades que dos amants han patit un accident d'aquest tipus a tot el món.

Amb unes setmanes de diferència, a l'estiu de 2019 es van viure dues situacions semblants, però que van tenir unes conseqüències més greus. Dues parelles van patir caigudes d'un balcó mentre practicaven sexe, aquest cop a França i a Rússia.

La primera d'elles va passar a la ciutat russa de Sant Petersburg. Una dona de 30 anys va morir després de caure des d'un novè pis. La seva parella de 29 anys va sobreviure perquè va tenir la sort de caure sobre d'ella.

Al principi, les autoritats no s'explicaven que havia pogut passar. Però van ser els veïns els que van explicar el motiu de l'accident.

Aquests van explicar que s'estava duent a terme una «festa salvatge» i que estaven mantenint relacions a la finestra. L'home es va arribar a aixecar com si res després de la caiguda i hauria tornat a la festa.

Un altre cas semblant va tenir lloc en un hotel d'una vila molt propera a la ciutat francesa de Cannes. Allà una altra parella de joves queia des d'un balcó mentre estava practicant sexe.

El jove de 32 anys i la noia de 28 van caure des d'una alçada aproximada d'uns 4 metres. Ell va haver de ser hospitalitzat i va estar durant diversos dies en estat crític. La dona va tenir la sort de caure sobre d'ell i només va resultar ferida.