Bombers de la Generalitat.

Una dona cau per un desnivell al Baix Llobregat: 13 dotacions de Bombers hi treballen

L'accidentada és una dona de 74 anys

Els successos no donen treva a Catalunya. Els Bombers de la Generalitat han rescatat a una dona de 74 anys que hauria caigut en un desnivell a Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat. Tal com informa el mateix cos a les seves xarxes socials, el rescat de la dona va ser d'alta complexitat.

Els fets es van produir ahir i l'avís de l'incident va tenir lloc al voltant de les 15:43 hores. D'aquesta manera, es van desplaçar 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat, el Grup de Recolzamet d'Actuacions Especials (GRAE), el Grup Caní de Recerca (GRCR) i el Grup Operatiu de Suport (GROS).

«A Sant Esteve Sesrovires, una dona de 74 anys va caure ahir per un talús. El rescat va ser complex i va caldre obrir espai perquè els del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) accedissin a ella. 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat activades entre elles Grup Caní de Recerca (GRCR) i Grup Operatiu de Suport (GROS)».

▶️ El vídeo de la setmana

Greu incendi a Alcarràs

Aquest matí, s'ha produït un incendi a Alcarràs, al Segrià. El foc ha tingut lloc dins d'una nau de la localitat on han cremat paques i a causa de la calor d'avui, una de les parets a cedit i ha fet revifar les flames. Fins al lloc dels fets, s'han desplaçat fins a 17 dotacions dels Bombers de la Generalitat, ja que calia protegir les instal·lacions properes. Així ho han informat al seu compte oficial de Twitter. 

«A Alcarràs, treballem en un foc de paques dins una nau i protegir les instal·lacions més properes. Aquest matí, la calor ha fet cedir una de les parets i el foc ha revifat. Des de les 00.54 hores  hi hem treballat 17 dotacions dels Bombers de la Generalitat. Ara hi som amb 8, una d'elles autoescala».

Més tard, tal com es pot observar en la piulada del cos, ja eren 8 les dotacions que treballaven en l'incident i, afortunadament, cap persona ha resultat ferida ni per inhalació de fum, ni per les flames. Així, tot i la gravetat de l'incendi, ha quedat en un gran ensurt.