EN DIRECTE

Temps a la Carta➡El nostre meteoròleg Xavi Segura respon les vostres preguntes del temps previst aquest cap de setmana

Una dona colpeja una parella que practicava sexe al carrer a Rússia

La dona ha protagonitzat més d'una vegada accions similars

Una dona colpeja amb un pal una parella que practicava sexe al carrer
La dona ja és coneguda entre els veïns per protagonitzar situacions similars | El Caso

No és la primera vegada que s'enxampa a una parella tenint relacions sexuals al carrer i a plena llum del dia, sense tenir en compte les mirades dels vianants ni dels propis veïns. Aquest cop, però, els protagonistes s'ho pensaran dues vegades abans de tornar a deixar anar la seva luxúria al mig del carrer després del 'càstig' que van rebre.

Cops amb un tauló de fusta

Una dona s'ha fet viral a les xarxes socials després de colpejar amb un tauló de fusta a una parella que mantenia relacions sexuals darrere d'uns arbustos a la ciutat de Stavropol, al sud-est de Rússia. Segons informen alguns mitjans locals, la dona, coneguda entre els veïns com 'Lady Irina', caminava al costat d'una carretera que travessa la ciutat quan de cop va veure a la parella.  

Sense pensar-s'ho dues vegades, aquesta va agafar un tauló de fusta i es va apropar fins al lloc on es trobaven els joves. Al vídeo que va gravar un veí de la zona es veu com colpeja a la parella fins a 7 vegades, a més a més de retreure'ls que allò que estaven fent no està permès. Abans de marxar, va tornar a donar un cop als dos i va deixar a l'home a terra cridant de dolor. 

«La reacció de la dona és clara, la situació la va indignar, així que va agafar el primer que tenia a mà i va pegar a la parella com si fossin nens petits. Possiblement la seva reacció va ser causada per una actitud de 'vella escola'», explicava una psicòloga als mitjans locals. 

Els veïns no donaven crèdit de què estaven veient, i fins i tot no es van poder aguantar el riure. No obstant això, no és el primer cop que la veuen fer accions d'aquesta mena, i és que aquesta dona 'de fortes tradicions' castiga a la gent que no compleix amb les normes que ella creu correctes

Viral a les xarxes socials

En les últimes hores, el vídeo s'ha tornat viral a les xarxes socials i ha provocat reaccions de tota mena. Alguns usuaris critiquen la violència de 'Lady Irina', encara que molts altres aplaudeixen la seva reacció: «Crec que va reaccionar de manera apropiada», «Lady Irina va fer el correcte!».


Comentaris

envia el comentari