Un home és ferit greu després d'explotar-li una pilota de petanca a Llançà

La deflagració li ha provocat ferides a les cames

Helicòpter SEM
L'home va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona | Diari Més

Un home es troba en estat greu després d'explotar-li una pilota de petanca que ell mateix estava soldant al garatge de casa seva. Els fets van tenir lloc ahir dimarts al carrer Garraf de Llançà (Alt Empordà) aproximadament a tres quarts de cinc de la tarda. Un veí que va presenciar l'accident es va encarregar d'avisar als serveis mèdics. 

Ferit greu

Segons s'ha pogut saber, es tracta d'un ciutadà francès d'entre 60 i 70 anys que havia reomplert la bola de petanca i l'estava segellant quan li va explotar. Encara que la seva vida està fora de perill, la deflagració li ha causat ferides molt greus, sobretot en una de les seves cames

Un veí va alertar al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ràpidament va enviar una ambulància al lloc dels fets. L'home va ser traslladat fins a la zona del port, on un helicòpter el va evacuar d'urgència fins a l'Hospital Universitari Josep Trueta de Girona

8 brots de coronavirus a l'Alt Empordà

L'Alt Empordà es troba en el punt de mira després de les últimes dades del Departament de Salut pel que fa al nombre de contagis de coronavirus. Des del final de l'estat d'alarma, en total s'han registrat 8 brots de Covid-19, 6 dels quals a Figueres. El nombre de persones contagiades és de 27, encara que tenint en compte les dades des de l'inici de la pandèmia, la xifra ascendeix ja fins als 295. Els altres 2 brots actius es troben a Vilafant, on s'han contagiat 14 persones durant aquest mes de juliol. 

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha volgut fer una crida a la "tranquil·litat" en el marc de tota aquesta situació, a la mateixa vegada que ha sol·licitat que es limitin les trobades socials per tal de reduir els contagis. El primer tinent d'alcalde, Jesús Quiroga, ha advertit que la transmissió del virus «entre la població jove, ha augmentat», per la qual cosa demana responsabilitat.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha intensificat el control i les denúncies a les persones que no portin la mascareta posada a la via pública. 


Comentaris

envia el comentari