Degollada Isabel Raducanu, de 36 anys, embarassada de 6 mesos a Xàtiva

Van trobar el cos nu estirat al llit de casa seva
L'autor dels dispars va acabar entregant-se després d'haver-se atrinxerat
La policia ha trobat el cos degollat i despullat en el llit | València Diari

La policia ha trobat este dimarts, abans de les 17.00 hores, el cos d'Isabel Elena Raducanu, dona de 36 anys, embarassada de 6 mesos. El cadàver estava degollat  i despullat en el llit en sa casa en Xàtiva, en el carrer de Francisco Gozàlbez. Segons avança el 'Levante', el seu home ha avisat a la Policia Local de Xàtiva, que ha sigut qui ha trobat el cos d'Isabel, d'origen romanés.

 

Ara mateix, continuen obertes totes les hipòtesis. Però seria la segona dona morta de 30 anys trobada en les últimes 24 hores, després de l'assassinat d'ahir de Burjassot. Des de València Diari, continuarem informant segons s'amplie la informació.

 

L'Ajuntament de Xàtiva ha declarat esta vesprada dol oficial en el terme municipal des de les 00.00 hores del dimarts fins a les 23.59 hores del dimecres 12 de juny mostrant «el condol i solidaritat d'este Ajuntament i de tots els veïns de Xàtiva amb la família de la morta» i «en senyal de respecte i condol» arriarà les banderes institucionals dels edificis públics i suspendrà els actes públics oficials organitzats pel consistori municipal.

 

Segon assassinat en dos dies a València

Una dona de 29 anys va ser assassinada este dilluns 10 de juny en Alboraia (l’Horta Nord), en el que seria un nou cas de violència masclista. El presumpte autor dels fets, company sentimental de la víctima, s’ha llançat posteriorment des d’un quint pis i ha mort per l’impacte.

 

La mare de la víctima i la seua cap estaven buscant a la jove, ja que no havia anat a treballar, motiu pel qual han avisat a la Policia Local. Quan els agents han acudit al domicili, han trobat a l'home, de 48 anys i nacionalitat romanesa, que en eixe moment s'ha tirat pel balcó.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari