Els Mossos eviten que una noia es llenci al buit des d'un pont a Barcelona

Uns agents han aconseguit que canviés d'idea gràcies als seus coneixements en psicologia
Mossos d'Esquadra
Els Mossos eviten que una noia es llenci al buit des d'un pont de Barcelona | Mossos d'Esquadra

Heroica acció la que acaba de realitzar el cos dels Mossos d'Esquadra a Barcelona. Tal com ells mateixos han informat a través del seu compte de Twitter, diversos conductors han alertat els serveis d'emergències en veure que una noia estava a punt de llançar-se al buit des d'un pont situat a la plaça de Karl Marx de la ciutat comtal. Gràcies a la seva ràpida actuació i als coneixements de psicologia que posseeixen, finalment han aconseguit que la persona en qüestió canviés d'idea i han aturat la seva intenció, salvant-li així la vida. 

 

 

Ràpidament, la publicació compartida pel cos s'ha omplert de comentaris d'agraïment cap als Mossos d'Esquadra, i alguns dels usuaris fins i tot els han definit com a autèntics «herois». 

 

 

 

Dos Mossos salven la vida d'un jove que volia saltar d'un pont a Figueres

No és el primer cop que els Mossos d'Esquadra duen a terme una acció d'aquest caràcter. Fa tan sols dos mesos, dos agents del cos van ser condecorats, en el marc del Dia de les Esquadres, per haver aconseguit evitar que un jove saltés des d'un pont situat a l'autopista AP-7, a Figueres. Els fets van succeir mentre patrullaven per la zona, i un dels agents va «veure que hi havia un jove a la part exterior de la tanca que es volia llançar».

 

Aleshores, els dos Mossos es van aturar, i van iniciar una conversa amb el jove en qüestió en un intent de guanyar-se la seva confiança. Finalment, després d'una llarga conversa, van aconseguir apropar-s'hi el suficient per a treure'l de la part extrema del pont. Després, el noi els va explicar que els motius de voler saltar eren de caràcter familiar. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari