Imatge d'una persona detinguda

Una dona intenta agredir a ganivetades la clientela d'un bar a Catalunya

L'agressió s'ha produït aquest dimarts de matinada al centre de Lleida | La dona és acusada dels delictes d'amenaces i resistència i desobediència als agents de l'autoritat

Nova agressió a Lleida, que recorda a una de produïda fa poc menys d'un mes. Aquest mateix dimarts a la nit una dona de nacionalitat espanyola i veïna de la ciutat ha estat detinguda per, presumptament, amenaçar i intentar agredir amb un ganivet la clientela d'un bar. El lloc concret dels fets és el carrer Boters, al centre de la ciutat, al barri antic, segons ha explicat el diari 'Segre'. 

L'intent d'agressió va produir-se a dos quarts d’onze d'aquesta passada nit quan l'acusada, després d’enfadar-se amb un client del bar, va marxar «molt alterada, va tornar amb l’arma i va intentar agredir una clienta», segons informen testimonis del bar. Quan la Guàrdia Urbana va arribar al lloc dels fets, la noia es va adreçar directament cap a ells desobeint les ordres d’aquests perquè tirés l’arma.

Finalment, els agents la van poder immobilitzar i treure-li el ganivet. Així doncs, la dona va ser detinguda no només pel delicte d'amenaces, sinó també per resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Un delicte idèntic, excepte de l'arma

La matinada del dijous al divendres 25 de juny es va denunciar una agressió semblant a Lleida. Un episodi pràcticament de pel·lícula. La Guàrdia Urbana va detenir un veí de la ciutat de vint-i-un anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus. El més espectacular d'aquestes amenaces és que s'haurien fet amb una espasa tipus catana, en un bar. 

Segons van explicar els clients de l'establiment on es va produir l'episodi, el noi s'havia discutit amb la propietària i havia marxat del local. Tot i això, al cap de pocs minuts, hi havia tornat. Aquest cop, però, ho va fer amb l'arma, amb què va amenaçar la propietària i les persones que es trobaven en aquell moment a la terrassa de l'establiment. Cap a les tres de la matinada, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va rebre l'avís que hi havia una persona amb una catana.

Els agents van veure el jove que fugia corrent i amagava un objecte al carrer. Poc després, el jove va tornar a dirigir-se cap a l'interior del bar, però va ser aturat pels agents. Finalment, la policia va localitzar la catana que l'home havia amagat al carrer i va procedir a detenir el jove, acusat com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus.