Magen Fieramusca, la dona de 34 anys que va matar la seva millor amiga

Una dona mata la seva millor amiga i segresta el seu bebè a Texas

La presumpta autora de l'assassinat havia fingit el seu embaràs

Una dona de 34 anys podria enfrontar-se a la pena de mort o la cadena perpetua després de matar a la seva millor amiga i segrestar el seu bebè. Els fets han tingut lloc a Texas, els Estats Units, on Magen Fieramusca va escanyar la seva amiga, Heidi Broussard, de 33 anys.

Segons recull el mitjà 'People', els agents encarregats de la investigació van descobrir que la presumpta autora dels fets  havia fingit el seu embaràs i falsificat una partida de naixement  amb la intenció de quedar-se amb la Margo, la filla de la seva amiga.

El marit va denunciar la desaparició

Heidi tenia un altre fill de sis anys a qui havia d'anar a recollir a l'escola. En veure que no hi anava,  el seu marit va avisar als agents de la desaparició de la seva dona i de la seva filla petita. Finalment, la policia va trobar el cos de Broussard al maleter del cotxe de Magen, el qual estava aparcat davant de casa seva. En l'interior, van trobar a Margo, sense cap ferida,  que estava descansant en una de les habitacions. 

Davant d'aquests fets, la Fiscalia ha acusat Magen d'assassinat, segrest i manipulació del cadàver però a més, li volen aplicar l'agreujant de premeditació, ja que les pistes trobades i l'embaràs fingit indiquen que feia mesos que ho tenia tot planejat.

També et pot interessar...