Una dona pareix al portal de casa

Vídeo: Una dona pareix al portal de casa a Sitges i la càmera de seguretat ho grava

La nena va néixer al mateix portal

Molt emotiu. La Lívia, una dona embarassada de 38 setmanes, va donar a llum fa unes setmanes al portal de casa seva a Sitges, al Garraf, i la càmera de seguretat de l'escala va gravar el preciós moment.

La dona, va explicar al programa de TV3 'Tot es mou' conduït per la periodista Helena Melero, que va començar a sentir molt dolor al ventre, però en cap moment va pensar pariria al mateix portal, ja que el part va ser imminent. 

Els fets van passar a les 7:00 hores del matí. Segons el testimoni de la protagonista, quan va baixar per l'ascensor per dirigir-se a l'hospital a causa de les contraccions, no va poder caminar més perquè notava que la nena ja estava aquí.

«Quan vaig baixar per l'ascensor, vaig començar a tenir un dolor molt gran i no aconseguia caminar. Vaig parar en una paret i vaig posar la mà a baix i li vaig dir al meu marit: la nena és aquí, la nena és aquí», afirmava Lívia.

Una noia els va ajudar

Una noia que passava per la zona, es va trobar amb aquesta escena de pel·lícula i va ajudar a la dona a donar a llum. D'aquesta manera, Lívia, va aprofitar al mateix programa per demanar que si la jove ho estava veient, es posés en contacte amb ella per poder donar-li les gràcies.

Afortunadament, la Laia, la recent nounada, va néixer en perfectes condicions i tan ella com la mare es troben perfectament. Així ho vam poder veure en l'emissió del programa, on van aparèixer totes dues. 

Una dona pareix al metro de Barcelona

La setmana passada, una dona embarassada que es dirigia a l'hospital del Mar de Barcelona va donar a llum al metro de la ciutat comtal quan, de cop hi volta, va començar a sentir unes petites molèsties.

El nadó va néixer dimecres passat al matí al metro de Barcelona. Una dona embarassada que anava en metro cap a l’hospital del Mar per tenir el part va parir de manera inesperada a l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica de la línia 4.

A l’altura d’aquesta estació, la dona es trobava malament, va baixar del vagó i va avisar els treballadors del metro, que la van acomodar al Centre de Gestió de l’Estació.

Una inspectora sanitària que es trobava casualment a l’estació, va assistir el part juntament amb els treballadors de TMB mentre arribaven els metges del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Finalment, l’Ángel, el nadó, va néixer en perfecte estat de salut.