La dona que va posar el cap de la seva parella en una capsa va contractar sicaris

Els sicaris van deixar la capsa davant la casa de Mari Carmen per pressionar-la

Crimen Urdiales
Jesús María Baranda i Carmen Merino | Facebook

A poc a poc es van coneixent més detalls sobre l'assassinat que va acabar amb el cap de Jesús María Baranda a l'interior d'una capsa i dins la casa d'una veïna. Carmen Merino, l'exparella de Jesús, va contractar un grup de sicaris perquè poses fi a la vida de Jesús. Fins i tot, ella va declarar: «Algú va deixar el cap de la meva parella a la porta; la vaig guardar perquè era l'únic record que tenia».

No obstant això, el cap hauria aparegut davant la porta de la casa per tal de pressionar-la: «Compleixen amb el treball i cremen el cadàver per desfer-se d'ell, però ella no els paga» ha explicat Pablo Muñoz, periodista de l''ABC'.

Durant mesos els familiars van rebre missatges des del mòbil del difunt

Mari Carmen va decidir regalar la capsa, amb el cap de Jesús dins, a la seva amiga amb el pretext que contenia «joguines eròtiques de la seva parella» i no volia que la Guàrdia Civil ho trobés perquè ja estava posada la denúncia per desaparició. El 30 de setembre Carmen era detinguda després que la seva veïna obrís el paquet per la pudor i es trobés el crani de Jesús María.

La cosina del desaparegut, Begoña Arias, explicava a la cadena de ràdio 'COPE' que «des del primer moment vam saber que hi havia quelcom estrany en la seva desaparició, sospitàvem que havia passat alguna cosa molt greu». Begoña afegia: «Ell no hauria marxat mai sense dir res. Durant mesos ens arribaven missatges des del seu mòbil però amb un llenguatge que no era el seu. Per això li vam demanar que ens enviés un missatge de veu i des d'aquell dia no vam tornar a saber res més d'ell».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari