Dos casos més d'avortament s'afegeixen a la llista pel brot de listeriosi a Andalusia

Les dues dones ja portaven uns dies ingressades, una amb 8 setmanes i una altra amb 32 setmanes de gestació

Dues dones més han patit un avortament a causa del bacteri de la listeriosi | Cedida

Dues dones embarassades han patit un avortament pel brot de listeriosi registrat a Andalusia. Els dos casos han succeït a Sevilla, un a l'Hospital Virgen Macarena i l'altra al Virgen del Rocío. Totes dues embarassades havien consumit la carn entatxonada contaminada de la marca 'La Mechá'. Els avortaments s'han produït quan les dones estaven a la setmana 8 i 32 de gestació. Segons ha pogut explicar la Junta d'Andalusia, encara no han pogut conèixer els resultats de les anàlisis que els han realitzat, però sospiten que les dues pèrdues han estat provocades pel bacteri.

Va acudir una primera vegada a l'Hospital, però no va dir que havia menjat la carn infectada

Segons ha pogut explicar 'ABC Sevilla', la dona que ja havia superat les 30 setmanes de gestació havia ingressat el passat dijous a l'Hospital, ja que presentava símptomes de diarrea i vòmits, els quals van associats amb la infecció del bacteri de la listeriosi. Aquesta es va presentar per segona vegada a l'Hospital ahir dijous, declarant que tenia els símptomes que feien preveure aquesta infecció. En aquesta segona ocasió, ja duia el fetus sense vida a l'úter, de manera que li ho van haver d'extreure per a evitar riscos a la dona. 

Tal com han confirmat fonts mèdiques, la dona va presentar-se per primera vegada al centre mèdic el passat dimecres, però no va manifestar que havia consumit la carn contaminada que havia estat retirada del mercat. L'endemà, amb els símptomes pertinents i el fetus ja mort, se li van practicar més anàlisis per tal de determinar si el bacteri de listeriosi era el mateix que el que s'havia detectat a la carn de 'La Mechá'. 

Ja són quatre les embarassades que han patit un avortament

Amb aquestes dues víctimes, ja són quatre les dones que han patit un avortament a causa d'aquest bacteri, tres de les quals han estat a Sevilla, mentre segueixen 23 embarassades hospitalitzades i amb antibiòtics per tal de prevenir més episodis accidentats com aquest. Actualment es mantenen 67 ingressats a Andalusia, una xifra que no ha augmentat des d'ahir, dijous. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari