Detingut el propietari d'un bar musical de Terrassa per agredir dos agents de la Policia Municipal

Els fets van tenir lloc la nit passada a Terrassa

Mossos d'Esquadra en arxiu
Dos agents de mossos van ser agredits pel propietari d'un local | Mossos d'Esquadra

El propietari d'un bar musical de Terrassa ha estat detingut aquesta passada matinada per agredir dos agents de la Policia Municipal que l'havien denunciat per tenir el local obert ben entrada la matinada, quan, segons les noves restriccions del Govern per frenar la propagació de la covid-19, l'hora de tancament és abans de la una. Els fets van tenir lloc quan una patrulla va observar que el bar, situat a l'avinguda Jaume I, es trobava en plena activitat a dos quarts de cinc de la matinada. Quan els agents van demanar al propietari que tanqués el local, aquest, entre insults i amenaces, s'hi va negar reiteradament fins al punt d'agredir a dos dels policies.

Enèsima agressió a l'autoritat a Catalunya

Aquesta agressió ha tingut lloc després que Federico Colombi, el conegut boxejador italià que va agredir un agent dels Mossos d'Esquadra a Barcelona, hagi tornat a ser identificat en una nova baralla després de quedar en llibertat el passat cap de setmana. Segons avançava 'El Caso', la policia catalana el va identificar al barri de la Barceloneta, prop del lloc on va ser identificat i detingut. Concretament a un bar on es va produir un incident. Tot i això, no va acabar detingut.

Tal com indicava aleshores el citat mitjà, Colombi s’havia barallat amb altres persones tot i que no va agredir a cap policia. Va ser deixar en llibertat. Abans, quan va sortir de la comissaria després de l’agressió als agents. L’italià va penjar diversos missatges a les xarxes socials on celebrava el seu incident amb els Mossos i feia crides en contra de la policia.

Una altra agressió, a Reus

Les agressions a l'autoritat, de fet, estan sent nombroses aquest estiu. Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 9 d'agost, un diumenge, al matí al centre de Reus un home que escopia els vianants i que, en ser advertit i enxampat pels agents de policia, s'hi va enfrontar i va intentar agredir. Unes hores després, cap al migdia, va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia, que en va decretar finalment la posada en llibertat amb càrrecs.

La vergonyosa situació es va produir cap a les deu del matí al carrer Ample de Reus, un carrer conegut pel seu índex de conflictivitat i on darrerament els Mossos han d'actuar gairebé cada setmana. Aquesta vegada no va ser diferent, i els mateixos vianants van alertar a la policia que l'home estava escopint a les persones que caminaven pel carrer, i inclús als hostes de la Fonda Suïssa.


Comentaris

envia el comentari